Skip to main content

Viorel Dobran trece de la realitatea.net la rtv.net

 

viorel-dobran_redactor-sef-adjunct-realitateanet
Viorel Dobran, până acum redactor-șef la realitatea.net, este șeful editorial al site-ului rtv.net. Redacția site-ului rtv.net a fost înștiințată astăzi de noua schimbare.

Publicitate

Dobran a fost pentru foarte scurt timp la rtv.net în octombrie 2011, când a avut loc marea ruptură din interiorul Realitatea TV. La momentul respectiv, mare parte din echipa Realitatea Media a emigrat la noua televiziune înființată atunci de Sebastian Ghiță. La doar o săptămână după acea mutare, Viorel Dobran a revenit la realitatea.net, alături de mai mulți jurnaliști.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din nefericire, abundenta de greseli de ortografie, litere “mancate”, linkuri gresite si in mare parte subiecte de cancan jenante se regaseste si la stirileprotv.ro, rtv.net si gandul.info (mai putin greseli de ortografie). Din pacate asta e piata de internet din Romania. Se merge pe principiul ca prostii "dau click click click ca vitele". Asta e ideea. Nimeni nu doreste sa aduca oameni de calitate pe site-uri si sa produca continut in regula, ci doar sa faca trafic pentru ca agentiile si clientii asta le cer. De aici si titlurile alea mizerabile, inventate sau exagerate...
  • Viorel, regret ca nu mai suntem colegi. Respect maxim pentru dedicatia, modestia si omenia pe care le ai din plin. Succes la noul loc de munca!
  • Exista (sau a existat) un redactor sef la realitatea.net? Greu de crezut, avand in vedere ce articole se pun pe site. Inca de la prima vedere se observa o abundenta de greseli de ortografie, litere "mancate", linkuri gresite si in mare parte subiecte de cancan jenante, dar cu titluri otv-iste facute sa atraga toti prostii. De la o televiziune care se vrea serioasa lumea se astepta la un site pe masura, nu la o clona libertatea.ro. Asa ca probabil se va integra perfect la rtv.net, avand in vedere ca cei de acolo cu asta se ocupa.
  • Echipa Realitatea.net ii multumeste public lui Viorel Dobran pentru cele 22.519 articole postate in ultimii patru ani pe site-ul Realitatea.net si ii ureaza mult succes pe mai departe.

Trimite un comentariu