Skip to main content

5 Noiembrie. Radiourile care au vândut cele mai mari volume de publicitate în primele nouă luni

 

Radio ubbcluj

Publicitate

PUBLICITATE RADIO. Reţelele Kiss FM şi Radio ZU au atras cele mai mari volume de publicitate în primele nouă luni ale acestui an. Pro FM a depăşit cu puţin bugetul Europa FM, potrivit unei analize Forbes România.

Radioul public a atras venituri brute de 4,9 milioane euro (rate card).


Kiss FM şi Radio ZU sunt cele două reţele care „se bat” atât în sondajele de audienţă dar şi pe terenul „publicităţii” pentru atragerea bugetelor de promovare.
În primele nouă luni ale acestui an, Kiss FM a difuzat 52.435 de reclame în valoare brută de 20,26 milioane euro (rate card), conform studiului „Monitorizarea Investiţiilor în Publicitatea pentru Radio” (MIPR), realizat de Biroul Român pentru Audit Transmedia.
La rândul său, reţeaua Radio ZU a avut comandate 50.532 inserţii, reprezentând 16,61 milioane euro.
Radiourile care au vândut cele mai mari volume de publicitate în primele nouă luni ale anului 2013


DESENELE DISNEY, DIRECT PE TABLETĂ. Grupul american Disney a decis sa lanseze o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile, în defavoarea propriilor televiziuni, pe care compania le deţine la nivel international, scrie Wall-Street, care citează Mediafax.

Seria "Sheriff Callie's Wild West" are noua episoade si va putea fi vizionata incepand din 24 noiembrie pe site-ul watchdisneyjunior.com, dar si pe telefoanele inteligente (smartphone) si tablete.
Disney va lansa desene animate pentru copii direct pe dispozitivele mobile


ACUZATĂ DE INCOMPATIBILITATE. Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România susţine că Ileana Savu, membră în Consiliul de Administraţie al SRR, încalcă legea.
Sindicatul Unit al Salariaţilor Radio România, afiliat FRJ MediaSind, a sesizat pe 4 noiembrie 2013 Agenţia Naţională de Integritate pentru a cerceta dacă Ileana Savu, membră în Consiliul de Administraţie al SRR şi director administrativ la Regia Autonomă de Transport Bucureşti RATB se află în stare de incompatibilitate.
Membru din conducerea Radioului Public acuzat de incompatibilitate!


TWITTER IESE LA CUMPĂRĂTURI. Twitter ar putea incepe o serie de achizitii dupa listarea la bursa in Statele Unite, vizand companii care pot ajuta reteaua de socializare sa-si imbunatateasca rezultatele financiare, scrie DailyBusiness.ro.

Platforma de socializare, care urmeaza sa se listeze la o valoare de aproape 14 miliarde de dolari saptamana aceasta, a anuntat ca are planificate "investitii substantiale" pentru a extinde activitatile de cercetare si dezvoltare, inclusiv prin achizitia altor companii pentru produse, tehnologie si personal, transmite Mediafax.
Twitter, “infometata” de achizitii dupa listarea la bursa


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Klinger iar spamuiesti pe aici ?
  • escu escu
    Ce-ti mai place sa te faci ca le stii pe toate! Ai dat un exemplu concret, dar cu certitudini inventate! Stii vorba aia: Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
  • Daniel Daniel
    Sighisoara era un exemplu concret de vanzare in reteaua Kiss, desteptule !
  • escu escu
    Wow, deci 6 difuzari la Sighisoara ar costa fara discount 3000 euro lunar? Din a cui burta au sarit aceste sume, totusi?
  • Mihai Mihai
    @Daniel: in situatia de mai sus nu intra publicitatea locala din cate stiu ci doar cea nationala si pe Bucuresti . Din cate stiu cei de la SBS au echipa mare de vanzatori in local pentru toate radiourile din trust in fiecare statie ,echipa centralizata la Bucuresti atat ca politica de vanzari cat si la contabilitate si nu ca ceilalti care au colaborari cu diferite firme locale care fac tot felul de combinatii .
  • Daniel Daniel
    In cifre absolute lucrurile pot sta diferit.
    Kiss vinde si cu discount de 99%. Pe Sighisoara, spre exemplu, 6 difuzari pe zi, 3 in prime-time, costa 30 de euro pe luna !

Trimite un comentariu

sus