Skip to main content

Antena 1 difuzează meciul România - Grecia. Ediție specială Sinteza zilei, cu Mircea Badea „reporter sportiv”

 

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

Meciul România - Grecia, ultima șansă a României de calificare la Cupa Mondială din 2014, se va vedea pe Antena 1, începând cu ora 21.00.

Antena 1 si Antena 3 vor difuza, de la ora 20,00, o ediție specială a Sintezei zilei cu ocazia meciului România - Grecia. Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu și Costin Deșliu vor da detalii din loja oficiala, iar Octavia Geamanu și Floriana Iacob completează seria relatărilor de la fața locului.

Ediția specială continuă după meci, la Antena 1, Antena 3 și GSP TV.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Doua fire, doua paie,
  Luati-l pe Piturca la bataie,
  Federatia-i de rahat,
  Romania ai ingropat
  S-inc-odata mai baieti,
  Hop s-asa s-asa.
 • @ Marius, Razvan Alexandru: Ce treaba are B1 cu ce am zis eu? Sinteti dovada vie ca postacii de partid sint mai gogomani decat prevede legea... Problema e ca TVR a cedat deliberat transmisia catre RTV pentru propaganda politica desantata la televiziuni de partid, dar care se intoarce impotriva celor care o fac! In plus, A1,2,3 si RTV au niste transmisii de toata jena, fara HD, cu comentatori de 2 bani etc!
 • Stai linistit, Nasty, daca ne calificam, turneul final e la B1.
  Comentariul si antrenul vor fi asigurate de trio-ul letal Prisacariu, Orcan si Turcescu, in sistem 4-3-3.
 • Sincer, abia astept sa-l vad pe Badea!!! Cred ca o sa faca mai mult show decat romanii de pe teren, defapt sigur asa va fi!
 • Toata menajeria Scursurii, Lepadaturii, Lichelei voiculescu e strivita sub bocancul Maestrului Banciu, la emisiunea ”11 Metri”, de pe Sport Total fm :) :) :) Emisiuni de colectie ale lui Radu Banciu puteti gasi pe forumul Sport Total Fm ! Trageti apa dupa badea si restul salonului de Imbecili retardati ai Varanului :)
 • poate ca aceasta transmisie le va aduce victoria romanilor...sa vezi cum o sa ii iubeasca atunci toata tara pe gadea si pe badea :)
 • Documentează-te înainte de a emite aberaţii. Antena 1 are contract cu FRF pentru transmisia partidelor de acasă, din aceste preliminarii. Însă comentatorii sunt jalnici, mai ales Cheltuitoru.

Trimite un comentariu