Skip to main content

CNA a decis interzicerea mai multor spoturi FullTilt și PokerStars

 

nadal pokersatrs

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis interzicerea mai multor spoturi ce promovează jocurile FullTilt și PokerStars.

Monitorizarea CNA a avut în vedere un spot FullTilt și trei reclame PokerStars, difuzate de sute de ori în perioada iunie - august. Consiliul a considerat că reclamele în cauză încalcă legislația referitoare la protecția minorilor, dar și articolul care spune că jocurile de noroc pot fi difuzate numai dacă sunt autorizate în condiţiile legii.

În ședința de astăzi au participat reprezentanți ai Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, condus de Odeta Nestor. Aceasta a declarat că niciunul dintre jocurile online care se promovează în prezent pe TV nu sunt licențiate pe teritoriul României, prin urmare nu au voie nici să-și facă publicitate pe TV.

„Noi am acționat și am colectat toate informațiile și vă solicităm o decizie de întrerupere a acestor spoturi care sunt absolut ilegale în acest moment”, a declarat Odeta Nestor.

Potrivit unui raport întocmit de CNA, posturile TV au difuzat, în perioada 28 iunie - 29 august,  976 de spoturi de promovare pentru PokerStars și 253 la FullTilt.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • PokerStars se promoveaza pe televiziunile din Romania de vreo cativa ani, nu doar din vara asta !
    Televiziunile au incalcat, cu buna stiinta, legea, si acum nu patesc nimic. Tara bananiera !

Trimite un comentariu