Skip to main content

Concursul de frecvențe, ziua a II-a. Sport Total FM vrea 15 frecvențe noi. Două societăți se bat pentru Radio Bucovina

 

radio-studio
Șase firme au susținut astăzi prezentări în fața membrilor CNA în concursul pentru mai multe frecvențe radio. În joc au mai rămas doar 47, deși la început au fost 71, după ce fostele licențe Click FM și Radio Guerrilla au rămas suspendate până la lămurirea aspectelor juridice. Printre cele șase companii care au susținut prezentări s-au numărat Grupul Media Camina (care operează Romantic FM) și Global Media Expert (care operează Sport Total).

Publicitate

Grupul Media Camina a solicitat extinderea rețelei Radio Romantic cu șapte frecvențe, în orașele Alba Iulia, Bacău, Bistrița, Cluj-Napoca, Focșani, Suceava, Vaslui. Compania a prezentat pentru aceleași șapte orașe un nou proiect de radio tematic, Radio Figaro, axat pe muzică clasică.

Sport Total, în concurs pentru încă 15 frecvențe

Global Media Expert, care deține deja 12 licențe, a intrat în concurs pentru 15 din frecvențele puse la bătaie de către CNA, în orașele Adjud, Alba Iulia, Bacău, Bistriţa, Bălceşti, Cluj-Napoca, Drăgăşani, Nucet, Oneşti, Panciu, Petroşani, Slobozia, Suceava, Târnăveni şi Vaslui. La prezentare au participat Șerban Chioncel, directorul general al Sport Total, Cristian Ţopescu şi Marius Mitran.

Cristian Țopescu: "Sport Total FM este singurul post de radio de sport. Vrem să convingem cât mai mulţi oameni că sportul, mişcarea, exerciţiile fizice înseamnă sănătate. Trăim într-o ţară în care numărul de copii obezi e din ce în ce mai mare.”

Doi pentru Radio Bucovina

Două societăți s-au prezentat astăzi cu câte o propunere de posturi de muzică populară sub numele de Radio Bucovina. Pe de o parte SC Dream Radio SRL, din București, iar pe de altă parte Media Ten Productions din Suceava.

Pe lângă Radio Bucovina, Dream Studio SRL mai vrea două licențe pentru Radio Classic care să acopere Onești și Focșani. Potrivit proiectului editorial, postul va difuza muzică clasică.

Coco Torana Invest, o firmă din Sângeorz-Băi, a intrat în concurs pentru o licență tematică în Bistrița, pe care vrea să o transofrme în Bistrița TV, un post de muzică populară. Firma este deținută de Buia Lucreţia.

A șasea firmă care și-a prezentat proiectul astăzi la CNA a fost Maria Radio Erderly din Oradea, care a aplicat pentru patru frecvențe în Alba-Iulia, Cluj Napoca, Nucet și Târnăveni, pentru postul Radio Maria, tematic religios.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mulțumim din inimă partidului: 10 pe profil religios, 2 muzică clasică, 2 folclor, 2 pentru copii, 2 profil sportiv, 1 informativ. Să traduc pe limba mea: au desființat Radio Guerilla și ne bagă-n cap îndoctrinare comunistă. App de răzlețul post informativ: va fi la Alba Iulia - pariem pe un milion de euro că va colcăi de reclamă RMGC? O să ajungem o nație cu bale în colțul gurii....
  • Unii vor sa deschida radiouri de muzica clasica...nu stiu ce studii au facut ei sau cercetari de piata...ptr ca ma indoiesc ca sucevenii, vasluienii, onestenii ori vrincenii se dau in vint dupa Vivaldi, Mozart si Verdi...ori le lansam pe clasic si dupa doua-trei luni trecem pe muzica de consum.

Trimite un comentariu