Skip to main content

Fosta licență Click FM rămâne în aer. CNA, nevoit să amâne concursul pentru această frecvență

 

Radio shutterstock

Publicitate

CNA a decis suspendarea concursului pentru frecvența 106,2 (fostul Click FM), până la soluționarea în instanță a situației licenței. Mai precis, Curtea de Apel a decis să suspende, pentru moment, decizia prin care Consiliul a scos această frecvență la concurs.

Radio City SRL, compania care a operat postul de radio, a cerut, într-un alt dosar, anularea deciziei CNA de ridicare a licenței, la data de 18 iulie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Până la lămurirea definitivă a situației, frecvența este blocată.

Frecvența 106,2 a fost scoasă la concurs în luna septembrie, iar pentru ea se bat nouă companii, printre care Ridzone, care deține licența România TV, Antena 3 SA, cu Radio 3 FM, și RCS&RDS, cu Digi FM, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Licența Click FM (fostul City FM) a expirat pe 22 mai. Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenței. La momentul respectiv, un reprezentant al firmei care deține licența a declarat că postul de radio, deținut de Adevărul Holding, se va întoarce la proprietarul inițial, Adrian Andrici. Acesta a mai spus că din cauza intrării în insolvență a Adevărul Holding, contractul dintre cele două companii a fost denunțat.

Citește și:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu