Skip to main content

Grupul Discovery, interesat să cumpere Prima TV

 

discovery communications

Publicitate

Grupul Discovery este interesat de preluarea postului Prima TV de la compania SBS Broadcasting, potrivit unor surse din presă care au dorit să-și păstreze anonimatul. Este a treia companie care își arată interesul pentru preluarea postului generalist

Contactați de paginademedia.ro, reprezentanții Discovery au declarat: „Nu comentăm speculațiile din piață”.

Antenna Group, companie de media din grecia, și RCS&RDS sunt alți pețitori ai Prima TV. Dragoș Stanca, Managing Partner la Think Digital, a anunțat recent că grupul grec Antenna Group e interesat să intre pe piața din România prin achiziția Prima TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Înainte de acesta, jurnalistul Cătălin Tolontan a anunțat că RCS&RDS a negociat cu SBS preluarea televiziunii generaliste.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Urmeaza scoaterea Prima tv din grilele Rcs-rds ; pai ce, vorbiti de ”funie” (Discovery) in casa spanzuratului ? Se ”pregatesc” Eurosporturile... Ce conteaza ca urmeaza Olimpiada de iarna, amatorii de sport sunt ”fericiti”, Premier League, cea mai spectaculoasa competitie sportiva din lume nu sunt pentru nasul romanilor, doar pentru maghiarii de pretutindeni... Las c-o sa dea lovitura Shleahta sport punct 9(de la spitalul cu acelasi nume), cu ipochimenii draghici felix si costiiiii mocaaaaanuuu :)
  • Acum poate intelege si Dragos Stanca ca (sorry) astea sunt numai petarde aruncate de ,,o parte,,care are interes sa apare astfel de informatii.A fost deranjat ca a inghitit si el o galusca sau a fost....interesat sa lanseze si el un asemenea zvon.Nu am vrut sa zic intoxicare!
  • tinand cont ca Discovery a mai cumparat operatiile din nordul Europei tot de la P7S1 cred ca e cea mai probabila ipoteza din toate cele lansate pana acum.

Trimite un comentariu