Skip to main content

Încă două amenzi pentru crima cu drujba. Antena 1 și Kanal D, taxate cu 15.000 de lei

 

CNA

Publicitate

Posturile Antena 1 și Kanal D au fost amendate cu câte 15.000 de lei pentru modul în care au împachetat știrile despre tatăl care și-a ucis copilul cu drujba.

Pentru aceeași știre a mai fost amendate, în ședințele de săptămâna trecută, Pro TV, cu 20.000 de lei, TVR 1 și România TV cu câte 5.000 de lei.

Știrea a fost difuzată în luna august, iar săptămâna trecută a ajuns pe masa CNA, după ce instituția a primit reclamații pentru modul în care știrea a fost prezentată șa Știrile Pro TV. La momentul respectiv, CNA a decis realiarea unei monitorizări de linie a acestei știri la principalele televiziuni.

Posturile au fost amendate pentru că au difuzat materiale care conțineau descrieri ale crimei, în cadrul principalelor jurnale de știri, un interval orar accesibil minorilor.

Citește și: 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Din cate imi aduc aminte am vazut si eu stirile acestea la Antena 1, iar prezentatoarea a mentionat faptul ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional. Nu inteleg pentru ce anume este aceasta amenda data postului Antena 1.

Trimite un comentariu