Skip to main content

Mircea Badea, la prima ediție iComedy cu Mikey Hash

 

Publicitate

iComedy, care se reia la Antena 1 din 22 noiembrie, îl are ca invitat pe Mircea Badea, anunță postul de televiziune.

Mircea Badea va prezenta ediția de săptămâna viitoare alături de Mikey Hash, în noua formulă, după plecare din iComedy a lui Mihai Bendeac.

iComedy va fi difuzat de Antena 1 din 22 noiembrie, de la ora 20.30.

Mihai Bendeac a decis să iasă din emisiunea iComedy în urmă cu câteva săptămâni. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programe ale postului Antena 3 și că avea și o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Zilele trecute, Mihai Bendeac și Mikey Hash au avut un shimb de replici acide pe Facebook.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de "o formă de ticăloșie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacționat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă".

Bendeac a replicat: "nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac."

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • hai, Petrişor, cu audienţele. Badea urlă pe facebook că a făcut rating mai mare decât făcea emisiunea cu Bendeac.
  • FARA BENDEAC SUNTETI VARRZZZAAAAAA::::)))))MIKE ASTA CINE ESTE? CA A APARUT PESTE. NOAPTE.SPECIALIST YOUTUBE??? PAI TOATA LUMEA ESTE :::)))
    SA VA FIE RUSINE PTR CA PROIECTUL ERA A LUI BENDEAC.MIKE SAU CINE ESTI....EU,NU TE CUNOSC!!!NU AI NICI SARE NICI PIPER FARA BENDEAC SUNTETI*0* CRED CA PANA IN PRIMAVARA NUMAI SUNTETI PE POST.PTR CA FARA MIHAI BENDEAC NU AVETI AUDIENTA.INCAODATA VA SPUN.SUNTETI VARZZAAAA!!!!! :::)))))
  • In gura presei ar trebui sa se numeasca gura bate curul,nu stiu cine a avut ideea tampita de a incepe icomedy cu mircea badea...daca nu ar fi existat basescu nu mai exista nici aceasta emisiune a lui badea poate nici mircea badea,el atat poate sa vb despre basescu
  • Mi se pare o idiotenit ce se intampla acum in aceasta emisiune...prostia lui bendeac a fost sa il cheme pe Banciu in emisiune,un criminal care voia sa de a bani oamenilor sa omoare cainii imi este scarba de acest om si ma bucur ca nu i am vizionat nicio emisiune si in calitate de prim invita la icomedy..mircea badea...deja imi este lehamite de cioflingarul ala un pupincursit a lui crin si ponta deja imi caut altceva la ce sa ma uit s a ales praful de aceasta emisiune..pacat ca se strica tot au avut dreptate parazitii parca sau bug mafia nu mai stiu exact cand spune a de dan voiculescu
  • eu cred ca cei de la volvo ar face o miscare foarte buna daca l-ar lua pe mircea in locul lui van damme este mai frumos spagatul facut de mircea sincer va spun.
  • nu preia mircea nicio emisiune. a si spus ca este invitat la editia de vineri. Mikey Has va gazdui singur emisiunea si va avea in fiecare saptamana alt invitat.
  • care situatie cu A2? Nu l-a dat nimeni afara pe Oreste, el a plecat singur si abia la vreo luna dupa ce i-a injurat pe Badea si pe Gadea.
  • A explicat autoarea acestui articol ca este doar invitatul unei editii a emisiunii. Dar cand iti place sa-l ataci pe Badea ca sa te suporti mai bine cu propriile frustrari o faci indiferent de stire. Bravo lui ca a ajuns la Icomedy si ca a plecat nimicul ala de Bendeac.

Trimite un comentariu