Skip to main content

Mircea Badea, la prima ediţie iComedy cu Mikey Hash

 

Publicitate

iComedy, care se reia la Antena 1 din 22 noiembrie, îl are ca invitat pe Mircea Badea, anunţă postul de televiziune.

Mircea Badea va prezenta ediţia de săptămâna viitoare alături de Mikey Hash, în noua formulă, după plecare din iComedy a lui Mihai Bendeac.

iComedy va fi difuzat de Antena 1 din 22 noiembrie, de la ora 20.30.

Mihai Bendeac a decis să iasă din emisiunea iComedy în urmă cu câteva săptămâni. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar şi o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu.

Bendeac a spus că nu avea voie să critice programe ale postului Antena 3 şi că avea şi o listă de nume (pe care nu a făcut-o publică) pe care nu o putea aborda în emisiune.

Zilele trecute, Mihai Bendeac şi Mikey Hash au avut un shimb de replici acide pe Facebook.

Tonul l-a dat Bendeac, care vorbea de "o formă de ticăloşie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacţionat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă".

Bendeac a replicat: "nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • inca nu stim clar daca o sa preia acesta emisiune mircea,asteptam pana se va da o declaratie oficiala.
 • avand in vedere ca bendeac zicea ca badea a avut un rol insemnat in situatia cu a1, badea s-a autoinvitat ca sa arate tuturor cine e el (in mintea lui) si cat de mult se pricepe el la divertisment (tot in mintea lui).

  sa nu uitam ca si oreste l-a acuzat tot pe badea pentru situatia lui cu a2. cititi ambele articole.
 • BENDEAC ARE DREPTATE,ESTE O TARA LIBERA DE CE SA NU VORBIM LIBER SI SA INVITAM PE CINE VREM?ECHIPA,TREBUIA SA FITI ALATURI DE BENDEAC,PTR CA S-A CERTAT CU SEFII SI P3NTRU VOI.DE ACEEA MERGE TARA ASA PROST DIN CAUZA LASITATII SI A LIPSEI DE RESPONSABILITATE.SUNT DEZAMAGIT!!!
 • Mircea Badea va fi doar la prima editie, in calitate de invitat.
 • Pentru cei care nu stiu,"bigudiu"este acea constructie sinistra de pe malul garlei baneasa si care imita bigudiul lui mamaie in adevarata lui forma.Cu alte cuvinte,cladirea Intact Media(Antena grup)
 • Nu stiu concret daca trebuie sa iau de buna informatia ca Badea va fi moderator la iComedy dar lund in calcul caracterul lui de pupincu_ist voiculescian,nu m-ar mira.S-ar incerca o deturnare a interesului de la Bendeac spre badea(cu litera mica,precum creierul si caracterul lui)Caracteristic noii politici de promovare/discreditare Antena 1.
 • ce rahat badea asta l-a lucrat pe bendeac la felix ca sa vina el, ce scarba...
 • gadea cand apare si el nu-i ajung 3 ore pe seara sa vb de basescu mai are ocazia si aici sa atace ...mai suportam 56 de saptamani si scapam latrina 3
 • Mircea Badea? Face spagatul în direct?
  Sunt curios dacă ăștia de la Volvo vin cu tirurile pentru demonstrație..:P

Trimite un comentariu

sus