Skip to main content

PRESA DE AZI. Personajele de pe prima pagină a ziarelor: Andreea Marin, Garcea, Gheorghe Zamfir și un martor de la execuția lui Antonescu

 

presa de azi 1 noiembrie 2013Ziarele de astăzi își deschid edițiile cu subiecte dintre cele mai diverse. Adevărul a publicat un interviu, pe șase pagini, cu maestrul Gheorghe Zamfir (72 de ani). Muzicianul vorbește despre momentele de cotitură din viața și din extinsa sa carieră.

Publicitate

România liberă își deschide ediția de astăzi cu “Povestea spectaculoasă a ultimului martor al execuției lui Antonescu”.

Tabloidele au pe copertă articole construite în jurul a două vedete: Andreea Marin și povestea ei de dragoste cu Tuncay Ozturk (Click!) și Mugur Mihăescu (Garcea), liderul grupului umoristic Vacanța Mare, care ar fi pierdut 1,2 milioane de euro din afacerea “magazinul Muzica” ( Libertatea).

Paginademedia.ro, vă prezintă, în continuare, titlurile primelor pagini ale ziarelor de azi.

  • Adevărul: Gheorghe Zamfir, muzician: “Îmi ziuceau ! Nici nu știam cine e”
  • România liberă: “Povestea spectaculoasă a ultimului martor al execuției lui Antonescu”

“În calitate de comandant de penitenciare, Costică Gălăvan i-a cunoscut pe celebrii torționari Alexandru Vișinescu și Ion Ficior”, scrie RL pe prima pagină.

 

  • Evenimentul zilei trateaza pe prima pagină subiectul “Afacerea dezăpezirea”. “CNADNR a împărțit fără licitație primele 71,6 de milioane de euro unor drumari abonați la afaceri cu statul”, titrează EVZ pe prima pagină.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre “lupta” dintre Gino Iorgulescu și Mitică Dragomir pentru funcția de președinte al LPF. “Voi STOPA dictatura Dragomir!”, este titlul de primă pagină dat de GSP.
  • ProSport are pe prima pagină un articol despre fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Adrian Bumbescu, care “se află pe lista de așteptare la indemniza’ia de merit dată de MTS”. “Bumbescu suferă, morții primesc bani!”, titrează ProSport.
  • Libertatea: Garcea și-a luat țeapă de 1.200.000 de euro - Tabloidul mai scrie că se reunește Vacanța Mare.

"Fanii îi vor putea revedea pe Leana, Costel, dar și pe sătenii din Sadova în curând , la începutul lunii decembrie, când Mugur Mihăescu intenționează să relanseze trupa în cadrul unui show incendiar", scrie Libertatea.

 

  • Click!: Turcul a dat 8.000 de euro pe inelul Andreei Marin

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu