Skip to main content

Pro TV rămâne pe Focus Sat

 

Antena-satelit-Focus-Sat-MAX-AKTA_3473641_1273494757
Pro TV a ajuns la o înțelegere cu Focus Sat. Postul generalist a prelungit contractul de retransmisie pe care îl are cu operatorul DTH deținut de UPC.

Publicitate

Anunțul a fost făcut de către reprezentantul Pro TV în ședința CNA de ieri, în timpul discuției despre RCS - AXN Black, care a precizat că negocierile dintre Focus Sat și Pro TV s-au finalizat. Totodată compania de cablu a înștiințat CNA despre încheierea unui nou contract de retransmisie.

Contractul de retransmisie dintre Pro TV și operatorul DTH  expirase pe 4 septembrie. Potrivit unui comunicat dat de post la momentul respectiv, Focus Sat „nu a agreat condițiile de reînnoire cerute de PRO TV S.A. pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei”. Focus Sat nu a scos niciun moment canalele Pro TV din grilă, în ciuda faptului că a primit o notificare de intrare în legalitate din partea CNA, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • O intrebare ptr Obae.... Daca acest site se numeste "Pagina de media" si este cumva dedicat oamenilor de media din Romania, nu este aiurea ca luni s-au decernat premiile APTR iar pe acest site nu s-a mentionat nimic? Sau doar pentru ca Pro tv nu participa se exclude din start vreo stire despre aceste premii? Sa inteleg ca sunt mult mai importante stirile despre dragusanu? Sau orice fel de concurs unde pro tv refuza sa participe este exclus din start, restul televiziunilor necontand?

Trimite un comentariu