Skip to main content

Televiziunile, fără sancțiuni în cazul Biancăi Drăgușanu

 

Bianca Dragusanu - Pro TV

Publicitate

Televiziunile au scăpat pentru moment de sancțiuni în cazul emisiunilor despre Bianca Drăgușanu. În ședința de astăzi a CNA, au fost făcute propuneri de amenzi pentru Antena 1 și pentru Kanal D, însă acestea nu au întrunit numărul de voturi.

Deși Bianca Drăgușanu anunțase, în ședința trecută, că vrea să participe la ședință alături de avocatul ei, aceasta nu și-a făcut apariția, motivând că are alt program. Ea a trimis un mesaj șefului de cabinet al președintelui CNA prin care a reamintit faptul că și-a retras plângerea față de Antena 1.

Chiar și așa, CNA a decis să analizeze emisiunile în care s-a discutat despre Bianca Drăgușanu de pe posturile Antena 1, Kanal D și Pro TV.

După vizionarea mai multor momente de la Acces Direct, Un show păcătos, La Măruță și Wow Biz, doar un membru CNA a venit cu propuneri de sancționare. Narcisa Iorga a propus amendarea Antenei 1 cu 50.000 de lei și sancționarea Kanal D cu 15.000 de lei.

Cele două propuneri nu au întrunit numărul minim de voturi (șase) pentru ca cele două posturi să fie sancționate. Propunerile vor fi supuse din nou la vot în ședința următoare.

Discuțiile dintre reprezentanții televiziunilor implicate și membrii CNA

Mirela Bomboe, reprezentantul Antena Group:

"Vreau să vă rog să constatați retragerea reclamației de către Bianca Drăgușanu și că ea nu se mai simte lezată. Aceste drepturi nu mai pot fi reținute ca fiind încălcate în privința persoanei implicate."

 

Adriana Păpureanu, reprezentantul Pro TV:

"Este un subiect care a ținut capul de afiș o perioadă. Nu s-au adus acuze, nu s-au adus injurii, iar Victor Slav și-a spus punctul de vedere."

Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii Wow Biz de la Kanal D:

"Aș vrea să subliniez că de când am primit o notificare de la Bianca Slav eu nu am mai difuzat niciun material despre ea. M-aș bucura dacă toată lumea ar ignora acest subiect. Am primit din partea domniei sale în vară o notificare la trei zile după ce a semnat cu noi un contract și a povestit despre un fost iubit care ar fi agresat-o."

Avocata postului deținut de trustul Dogan a explicat membrilor CNA că în această vară a existat un contract între Bianca Slav și Kanal D în urma căruia aceasta a fost retribuită. Ea a apărut într-o emisiune în cadrul căreia a vorbit despre un fost iubit.

Narcisa Iorga, membru CNA:

"Consider că, deși doamna Drăgușau și-a retras plângerea, legislația a fost încălcată în mod flagrant. La Pro TV nu cred că sunt încălcări, în schimb la Antena 1 și la Kanal D sunt. Sunt 14 ediții în care demnitatea umană a fost încălcată. Aici nu mă refer strict la demnitatea umană a Biancăi Drăgușanu, ci a publicului."

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu