Skip to main content

Antena 3 pune tunurile pe preşedintele CNA

 

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161829.bmp

Publicitate

Postul Antena 3 a dezbătut pe larg în emisiunea Esenţial refuzul CNA de a permite Antenei 2 să se transforme în Antena Stars, dar a pus în dezbatere şi mesajul citit, marţi, la Acces Direct de către preşedintele CNA.

Mesajul, ajuns la CNA sub forma unei sesizări, spunea printre altele că Antena 3 este „spălător de creiere”, lucru care i-a inflamat pe jurnaliştii postului de ştiri.

Postul de ştiri a difuzat mai bine de 40 de minute din conferinţa organizată de Laura Georgescu pe această temă. (detalii despre conferinţă, AICI)

La finalul conferinţei, realizatoarea emisiunii Esenţial i-a invitat pe telespectatori să trimită mesaje cu opiniile lor despre Laura Georgescu, după care mesajele au început să ruleze pe ecran.

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat, prin telefon, prestaţia Laurei Georgescu:

„De ce mai este în funcţie doamna Georgescu? Asta înseamnă că întregul parlament, care a votat-o, şi domnul Victor Ponta, care a propus-o, validează spusele doamnei Georgescu. Da Laura Georgescu îşi arogă o autoritate care ţine de consiliul cenzurii pe care l-am văzut în alte epoci. A devenit vocea mai nocivă decât mai celebra Narcisa Iorga.

Eu nu-i cer demisia doamnei Laura Georgescu, ci mă întreb de ce domnul Ponta, cel care a numit-o, nu a început demersurile de revocare”.

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161736.bmp

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161741.bmp

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161137.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brusc Willis Brusc Willis
    Este clar antenista pentru ca nu face diferenta intre acordarea unei licente si aprobrea unei grile. Laura, mama draga, vezi ca Libertatea si Click mai apar si maine, nu te panica prea repede!
  • dragos dragos
    E clar ca si tu esti antenista, pentru ca nu ai sesizat greseala gramaticala despre care spuneam in postare. Mai uita-te odata la primul mesaj!
  • laura laura
    du-te si tu la vot. Primul mesaj e ok, poate astfel sefa CNA-ului ca inceta cu abuzul. Mie mi se pare incredibil sa nu dea licenta unui post, doar pentru ca nu-i convine de o viitoare moderatoare (Bianca Dragusanu). Nu-s fan al ei, din partea mea sa nu apara in veci la tv, dar nu se poate sa nu acorzi licenta unui post, doar pentru ca nu o inghiti pe duduia respectiva, cand sunt ca si ea cu zecile pe alte posturi, carora dna Georgescu le-a dat licenta. Trebuie sa judece la fel: ori elimina toate pipitele, ori le lasa, insa ce a facut nu se poate. E clar ca nu e impartiala, probabil asculta de comanda politica a cuiva, ca altfel nu-mi explic abuzurile ei.
  • One One
    Indiferent cat se va vorbi si mai ales ce,trebuie sa se iasa la liman cumva.CNA va ceda numai daca pe langa Antena 3 se vor aduna si altele,desi nu prea cred ca se va intampla asta.Teoretic ceva nu se pupa cu ceea ce reglementeaza regulamentul de functionare al acestui for suprem.Probabil ca din dorinta oarba de a deveni ceva unic,Antena Star nu prea s-a conformat.Din punct de vedere social,No Comment caci se vede.
  • Noica Noica
    Din 100 de comentarii, pe paginademedia, pe ziare sau pe agentii, in 90 se injura pe buna dreptate Antenele si tot ce e legat de Voiculescu. Deci marea majoritate a celor alfabetizati, a traitorilor in secolul XXI, sunt contra a ce reprezinta infectia aceea de trust si il vor la puscarie grea, pe ani multi, pe turnatorul, licheaua si hotul de Voiculescu. Si totusi, de ce nu se schimba lucrurile mai repede? Ce (ne) lipseste?
  • Daniel Daniel
    Bravo CNA!
  • jozefa jozefa
    fetelor, treaba stă aşa : jumătate dintre cei care scriu pe-aici sunt foarte...tineri, junătate sunt bolnavi de oftică, jumătate sunt fii de securisti, jumătate sunt cu plata înainte ,mă-nţelegi, jumătate nu au televizor color, altfel nu se explică năuceala care se pare că-i chinuie, o altă jumătate sunt fani marinelu. restul, adică cealaltă jumătate, suntem noi, ăştia mai proşti, care nu pricepem cu ce se mănâncă cna-ul sau de ce are gustul asta puturos şi amărui.
    p.s : spălare de creiere? cum, dacă ai telecomanda ? dacă nu te uiţi, cum pune televizorul jetul de detergent dezinformator pe tine ? dacă nu te uiţi, cum se face că spaţiul dintre urechi e atât de curat ?
    p.s 2: întrebare - dacă un prost dispare subit, câţi sar să-i ia locul ?
    raspuns : toţi.
    sfatul meu e să vă daţi ignoranţi. ca mine...
  • ziDzi ziDzi
    sa scrie si CNA un mesaj marca A3 ca de exemplu: " institutie supusa presiuni"
  • Mama d-lui Dragnea Mama d-lui Dragnea
    Jumatate din audienta Antena3 e in cimitirele din Teleorman . Se pare ca se prinde cu pureci dar se prinde .
  • andi andi
    IMA e in week-end?
  • rottel rottel
    postacii sunt la post...eliberatorii si aparatorii libertatii de exprimare sunt aici...nu conteaza ce spune articolul...ei au ceva de spus! sa ii ascultam!
  • ana ana
    Si cu toate aceste comentarii A3 este lider la audienta dintre poaturile tv de stiri.Ma intreb cateodata ce mai trebuie sa pateasca sarmanul roman pt ase trezi ca a avut parte numai de mincinosi,plagiatori,hoti,taxe,impozite,somaj,parlamentari care aproba legi ce ne fac de rasul lumii etc?Si totusi ii mai cred pe acesti propagandisti.Nu spun ca inainte a fost mai bine dar acum o parte a populatiei parca e in transa vad bine in rau.
  • bahmu bahmu
    Dan Voiculescu ar fi cel mai bun pesedinte al CNA.
  • cristache cristache
    Nervozitatea celor de la Antene e de inteles ... adica dupa ce USL a acaparat CNA-ul, ei se asteptau sa nu mai fie amendati sau sicanati niciodata de aceasta institutie ... Ei, uite ca nu e asa. Chiar si CNA-ul croit de "tatal lor" le e ostil cateodata ... Ceea ce este de bine.
  • catalin catalin
    Antena 3 si Romania tv sunt pui de OTV si atat, Singurele posturi de stiri care isi merita numele sunt Digi 24 care este foarte tare si Realitatea tv care din ce am auzit a fost recuperata de SOV si sper ca o va face CNN-ul romanesc care a fost.

Trimite un comentariu

sus