Skip to main content

CNA vrea să premieze miercuri „produsele de excelenţă în audiovizual”

 

CNA

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului va acorda săptămâna viitoare premii pentru produsele de excelenţă în audiovizual. Potrivit Laurei Georgescu, preşedintele instituţiei, evenimentul va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 14.00.

„Vom premia excelenţa în audiovizual, pentru că ea există. Şi asta este partea frumoasă pentru că ne provoacă să luptăm”, a declarat Laura Georgescu într-o conferinţă de presă organizată pentru a prezenta un scurt raport de activitate al CNA, pe ultimul an.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robu Williams Robu Williams
    Premiile de excelenta au fost deja, la Tvmania. Excelenta sa, Sarbu!
  • Tabloidus Tabloidus
    Filmele cu bataie de la Pro zic ca se potrivesc.
  • MIRA MIRA
    O sa fie niste premii ciudate. Mi se pare evident ca e greu ca CNA sa premieze pe cineva amendat (si sunt destui). Pe de alta parte, daca ii scoti din ecuatie pe cei amendati nu prea mai raman chestii relevant carora sa le dai in cap cu un premiu.

    Hai sa ghicim: un Guran, ceva EFM (stiri sau "reportaj"), un SRR la vreo categorie si nitel Trinitas. Ca trebuie ajutati si astia.
  • andrei andrei
    Bineinteles ca CNA-ul va considera produse de "excelenta" cam toate productiile de la INTACT si poate chiar si RTV.
  • cineva cineva
    Cine decide acordarea premiilor? Doamna Laura Georgescu? Ca in afara de ea, nimeni din CNA nu stie despre aceste premii. Asta e o abureala. Incearca sa distraga atentia de la problemele cu TVR3, dar asta e o strategie expirata

Trimite un comentariu

sus