Skip to main content

Dobrovolschi și fosta echipă Guerrilla au luat o licență pentru Eu-Inimă-Radio la Suceava. Radio ZU a primit o frecvență la Tecuci

 

radio

Publicitate

Societatea Dobrolific, deținută în totalitate de Mihai Dobrovolschi, a primit frecvență la Suceava pentru postul Eu-Inimă-Radio.

Consiliul Național al Audiovizualului a votata astăzi acordarea a trei frecvențe (Suceava, Tecuci și Târgu Mureș), rămase restante de la sfârșitul lunii noiembrie.

Media Camina, parte a trustului Intact, a primi frecvența de la Tecuci pentru postul Radio ZU.

Votul pentru frecvența de la Târgu Mureș (Mureș) va fi reluat într-o ședință viitoare.

Dobrolific SRL s-a înscris pentru a obține frecvențe radio cu două proiecte, Radio Guerrilla și Eu-Inimă-Radio. Cele două propuneri au fost făcute în condițiile în care nu se știe cu exactitate cui aparține marca Guerrilla, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • daca cineva a candidat pentru licenta, pe unde medii scurte sau lungi, si e singurul participant, o dai. cred ca CNA ar trebui sa scrie pe A4 un material cu titlul "DEMISIE
 • Ce sa faca Basa cu inca o frecventa radio la Targu Mures ? Din cate stiu, are una de vreo 10 ani deja acolo iar radioul e falimentar.
  Tu i-ai da unuia care mai are o frecventa intr-un oras ? Mai ales ca nici cea pe care o are nu e in stare sa o tina ?
 • Din ciclul alergi singur si te clasei pe locul doi! azi CNA a dezbătut acordarea licentei de Targu mures companiilor candidate.
  A candidat o singura companie. Si nu a luat licența . Motivul este simplu. Compania aparține unui basist, fostul parlamentar Basa Petru.
  In istoria instituției CNA , atât in epoca de glorie, cât si in cretinoepoca prezenta , o astfel de situație nu a mai fost întâlnită.
  Felicitări CNA
 • Se muta Dobro la Suceava ? :-))) ca stiu ca CNA ul era sensibil acu ceva vreme legat de locul de unde face un radio emisie locala si ca de ce exista asa multa retransmisie in era internetului si a satelitilor ?
 • Interesul public a primat,si de aceasta data. Sucevenii vor fi singurii radioascultatori ai unui pot de radio LOCAL pe care se va auzi ce???? Care este oferta editorială a lui inima eu asta ? Ce le oferă radioascultatorilor din Suceava ?
  Conform promisiunii făcute de Ponta prin gura Georgeascai , retransmisia unui post de la București, urmasul lui guerillaaaa . Doar ca din motive de justiție, promisiunea trompetata nu sa înfăptuit.
  In concluzie, ce inima mea vor auzi la radio sucevenii????? Aia de au ridicat azi laba( discuțiile au avut loc in spatele urșilor închise ) stiu ce aud aia acolo????

  CNA . Aveți o singura soluție. In respectarea interesului public al prostilor care va plătesc, DEMISIA !!!!!

Trimite un comentariu