Skip to main content

Emisiunea Sinteza zilei, promovată, din greșeală, de Realitatea TV

 

549599_3775787010968_351815570_n
Breaking Newes aseară la Realitatea TV. Cu câteva minute înainte de miezul nopții, chiar pe finalul emisiunii Jocuri de Putere, a lui Rareș Bogdan, postul de știri titra: A murit Nelson Mandela. Detalii despre moartea fostului președinte african, la Sinteza zilei. 

Publicitate

Mesajul a rămas pe ecran mai bine de minut, timp în care Rareș Bogdan vorbea despre Dan Voiculescu, Maria Grapini și amenda de 10.000 de lei primită ieri de la CNA.

Captura a fost trimisă de un cititor paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa se cheama jurnalul orei 00 la Realitatea de cativa ani de zile... Cel care a trimis captura de ecran poate nu stia lucrul asta, dar autorul scrie totusi despre piata de media din Romania si trebuia sa fie informat, zic...
  • Eu nu inteleg poporul roman cum de se uita la manipularile de pe Antena 3 cand sunt atat si alte canale de stiri,mult mai echidistante si obiective.Incep sa cred ca Antena 3 emite pentru retarzi.Dar este evident ca acolo este 100% manipulare.
  • Ce e bun ajunge si pe alte posturi :))) Macar asa sa faca si realitatea rating, cu emisiunea de la antena 3
  • Pagina de media,aici ai zbarcit-o!Nu va ganditi decat la Gadea.Oamenii faceau trimitere la emisiunea lor de la miezul noptii!
  • Probabil acolo o sa mearga papagalul ala de Rares B. S-ar incadra foarte bibe in decorurile lui voiculescu de la antena 3 :))))
  • Nu se referau neapărat la emisiunea aia scârboasă de pe A3. Cei de la Realitatea au jurnalul de la 00 cu Delia Vrânceanu, pe care îl numesc "principala sinteză de ştiri a zilei". De aici şi "Sinteza zilei", mai pe scurt, cu trimitere la acel jurnal, care urma după.

Trimite un comentariu