Skip to main content

Cazul Eurosport, episodul doi: Pe RCS și Romtelecom, sărituri cu schiurile, pe UPC, meci de Premier League

 

Eurosport pe UPC si pe RCS bun
Meciul Southamptons - Tottenham se vede doar pe UPC (foto sus). La RCS&RDS este și astăzi Eurosport International - Capturi Paginademedia.ro

Publicitate

Probeleme cu transmisiunea Eurosport nu s-au rezolvat nici astăzi. Meciul de Premier League dintre Southampton și Tottenham a putut fi văzut doar pe anumite companii de cablu, printre care și UPC, dar nu și la RCS sau pe platforma DTH a Romtelecom.

Reprezentanții Romtelecom au precizat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, că „difuzarea noii variante de conținut a Eurosport, care include și meciurile Premier League, presupune intervenții tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV care nu au putut fi realizate în condițiile primirii notificării de la Eurosport”. În plus, aceștia au precizat că telespectatorii vor putea urmări meciurile Premier League abia spre sfârșitul săptămânii, după ce vor fi rezolvate chestiunile tehnice.

Același lucru s-a întâmplat și ieri, cu partida dintre Liverpool și Cardiff, după cum paginademedia.ro scris AICI.

Compania RCS&RDS a explicat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, întreruperea canalului Eurosport care transmitea meciul Liverpool – Cardiff, cu varianta internațională a postului de sport. „Decizia RCS & RDS a avut în vedere atât interesele consumatorilor din toate țările unde operam, dar a ținut cont și de drepturile titularilor de licență pentru competițiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia", au explicat reprezentanții companiei de cablu.

Cu alte cuvinte, potrivit explicațiilor RCS, Eurosport avea dreptul de a transmite meciul numai pentru România, dar partida se putea vedea și în celelalte țări, ceea ce ar însemna o încălcare a drepturilor de transmisie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @adi : hai sictir ! In orice tara civilizata cu hingherii erati luati de mult, HAIMANALELOR ! Un proces intentat de Eurosport celor de la rcs rds s-ar lasa cu muuulti someri pe acolo... Mergeti dreaku in BOTSWANA , acolo puteti face orice, ca nu valorati nici 5 MONEDE NATIONALE DIN BOTSWANA, LEPADATURILOR !
 • Vezi ca ai platit pentru Eurosport si il ai!Tu nu ai platit pentru Premiere League. Te dai mare cocos si cand colo....habar nu ai ce ai semnat!
 • le-am trimis recomandata celor de la rcs prin care ii anunt ca am decis sa rup unilateral contractul cu ei din cauza faptului ca eu am platit pentru cu totul alta grila. am invocat, desigur, si cazul discovery. sper sa dea faliment,
 • Pe data de 3 Ianuarie vamai aduceti aminte ce repede au scos cei dela Dolce Canalele Media pro la 00. si ce acum nu puteau sa faca actualizarea astae o mare minciuna pai daca va comportati asa cu abonatii osa ai cam pierdeti nuuitati ca multi fug si acum de voi la cat de tepari sunteti voicei dela Romtelecom.
 • In Ro, ca in orice alt domeniu, clientul de buna credinta isi ia teapa. RCS ai fost, esti si vei fi o mizerie! Sper ca toate imprumuturile facute sa te ingroape car de curand.
 • Suportați voi Abonații RCS pagubele dacă RCS va trebui sa plătească despăgubiri pentru difuzarea EuroSport fără acord ?
  Între RCS si discovery networks (EuroSport) nu exista contract pe acest program si nici nu va exista fiindcă acest program EuroSport Romania este exclusiv pentru UPS Eurosport 1 si 2 pe care le prinderti voi acasă sunt separate de acest program EuroSport Romania
  Iar acest program va fi exclusiv pentru UPC pentru ca UPC aparține de Discovery Networks cum la fel aparține si EuroSport punct.
 • bv RDS fai la fel ca PONTA dupa ce te au ales romanii prostii bateti joc de ei ca sant prostii si platesc .mai prosti ca romanii nu gasesti nicaieri pe glob .romanii platesc abonament sa fie batjocoriti ce super :)
 • Cea mai ieftina vrajeala posibila din partea RCS si Dolce! Cum adica dureaza mult sa rezolve problema tehnica in cazul Dolce? Ma duc eu si o fac in 10min. Cat despre RCS, ei difuzeaza programe in limba locala peste tot: adica la noi difuzeaza Eurosport Romania(sau cel putin asa ar trebui), in Ungaria - Eurosport Ungaria etc. Asta e abureala ieftina sa-si tina publicul pe canalele lor.
 • Romtelecom: Difuzarea Eurosport cu Premier League presupune intervenţii tehnice la platforma Dolce Reprezentanţii Romtelecom au declarat, pentru MEDIAFAX, că difuzarea Eurosport cu Premier League presupune intervenţii tehnice complexe de actualizare a platformei TV Dolce ce nu au putut fi realizate în condiţiile primirii notificării de la Eurosport cu o zi înainte de începerea transmisiei.
  De asemenea, reprezentanţii companiei au menţionat, pentru MEDIAFAX, că “informaţiile din presă privind termenele contractului cu Eurosport nu sunt de actualitate”. acum dracu sa va ia care minte de la romtelecom sper ca toata lume sa vedem arsenal chelsea comnicatul
 • Alooo, [email protected], voi aparati " interesele consumatorilor din toate țările unde operam" , mai putin a celor din Romania...si e treaba voastra ca programele pe care le aveti in grila sa nu se mai vada "afara" .
 • pai Next-Gen e divizia CATV a Romtelecom , da se pare ca se misca mai promt decat astia de la Romtelecom doar DTH-ul de la Romtelecom nu-i cel mai ieftin ba din potriva! Ar trebui sa se miste mai repede ca la bani sunt primii.

Trimite un comentariu