Skip to main content

PRESA DE AZI. Ponta şi Antonescu, împreună şi-n minciună, titrează Adevărul

 

Presa de azi 17 dec 13Liderii USL se acuză reciproc că au minţit în privinţa modului de modificare a Codului Penal. Trei dintre ziarele centrale au titluri pe acest subiect.

Publicitate

"Ponta şi Antonescu, împreună şi-n minciună", scrie Adevărul pe prima pagină. "Căsătoria din interes a ajuns la final. Cât va dura divorţul din USL?", se întreabă România liberă, iar ziarul Naţional vine cu următorul titlu: "Ponta şi Antonescu îşi pun mâna în cap. Mincinoşii USL!".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Cotidianul Adevărul a realizat "primul interviu cu primarul din Pungeşti, judeţul Vaslui, după izbucnirea protestelor faţă de exploatarea gazelor de şist". "Chevron îmi dă pe teren mai mult decât Porumboiu", a declarat primarul din Pungeşti pentru Adevărul. Publicaţia are şi o trimitere pe prima pagină pe subiectul frământărilor din USL: "Ponta şi Antonescu, împreună şi-n minciună". 
  • "Căsătoria din interes a ajuns la final. Cât va dura divorţul din USL?", titrează România liberă, pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding mai scrie că "relaţiile din USL au atins nivelul cel mai tensionat de la formarea alianţei", cei doi acuzându-se reciproc de minciună.
  • Evenimentul zilei a mers "pe urmele lui Băsescu la Nana", comuna din judeţul Călăraşi unde Ioana Băsescu a cumpărat aproximativ 300 de hectare. "Va ara pământul unui boier. PSD voia acolo aeroport", este titlul dat de EVZ.
  • Gazeta Sporturilor: Victor Piţurcă a prezentat raportul "Naţionalei" pentru perioada 2011-2013, lansând o variantă apocaliptică. "Ne mai trebuie 10 jucători ca să ne calificăm la Euro 2016!".
  • Click!: "Suni la 112 şi vine şi sicriul!". Scandal uriaş în serviciile de urgenţă. Dispeceri şi poliţişti luau şpagă de la pompele funebre ca să anunţe când au decese, scrie tabloidul editat de Adevărul Holding.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus