Skip to main content

PRESA DE AZI. Ponta și Antonescu, împreună și-n minciună, titrează Adevărul

 

Presa de azi 17 dec 13Liderii USL se acuză reciproc că au mințit în privința modului de modificare a Codului Penal. Trei dintre ziarele centrale au titluri pe acest subiect.

Publicitate

"Ponta și Antonescu, împreună și-n minciună", scrie Adevărul pe prima pagină. "Căsătoria din interes a ajuns la final. Cât va dura divorțul din USL?", se întreabă România liberă, iar ziarul Național vine cu următorul titlu: "Ponta și Antonescu își pun mâna în cap. Mincinoșii USL!".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Cotidianul Adevărul a realizat "primul interviu cu primarul din Pungești, județul Vaslui, după izbucnirea protestelor față de exploatarea gazelor de șist". "Chevron îmi dă pe teren mai mult decât Porumboiu", a declarat primarul din Pungești pentru Adevărul. Publicația are și o trimitere pe prima pagină pe subiectul frământărilor din USL: "Ponta și Antonescu, împreună și-n minciună". 
  • "Căsătoria din interes a ajuns la final. Cât va dura divorțul din USL?", titrează România liberă, pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding mai scrie că "relațiile din USL au atins nivelul cel mai tensionat de la formarea alianței", cei doi acuzându-se reciproc de minciună.
  • Evenimentul zilei a mers "pe urmele lui Băsescu la Nana", comuna din județul Călărași unde Ioana Băsescu a cumpărat aproximativ 300 de hectare. "Va ara pământul unui boier. PSD voia acolo aeroport", este titlul dat de EVZ.
  • Gazeta Sporturilor: Victor Pițurcă a prezentat raportul "Naționalei" pentru perioada 2011-2013, lansând o variantă apocaliptică. "Ne mai trebuie 10 jucători ca să ne calificăm la Euro 2016!".
  • Click!: "Suni la 112 și vine și sicriul!". Scandal uriaș în serviciile de urgență. Dispeceri și polițiști luau șpagă de la pompele funebre ca să anunțe când au decese, scrie tabloidul editat de Adevărul Holding.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu