Skip to main content

Protestele la TV. Realitatea, Digi şi B1 TV au transmis din plin. Antena 3 a fost reţinută, iar la RTV protestele aproape nu au existat

 

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200232.bmp

Publicitate

Cum s-au văzut protestele la TV. Realitatea TV, B1, Antena 3 şi Digi 24 au transmis live de la protestele împotriva guvernului, desfăşurate în centul Bucureştiului. România TV s-a rezumat să transmită doar câteva minute, după care a continuat cu „dezvăluiri despre legea pensiilor”.

În plus, România TV a transmis, pe banda de sus, un sondaj de opinie despre care anunţă că Crin Antonescu a fost depăşit de Traian Băsescu în sondaje, pe primele locuri fiind Isărescu şi Ponta.

După ora 20.00, Antena 3 a renunţat la proteste şi a difuzat emisiunea În premieră cu Carmen Avram, România TV a rămas la fel de tăcută în privinţa protestelor, în timp ce B1 TV, Digi şi Realitatea TV au transmis în continuare.

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200227.bmp

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200223.bmpCapturaţi ecranul complet 15.12.2013 200217.bmpCapturaţi ecranul complet 15.12.2013 200243.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    Las-o pe Preda asta, ca-i de-a lor. E pusa de Basescu si ceilalti nemernici ca sa opreasca tavalugul ce s-a pornit contra lor. Dar dupa ce au batut oamenii de la Pungesti, poate se gandeste si romanul, mai bine, cu cine voteaza, cu pomana lor electorala, sau cu cine trebuie sa scoata tara asta din mizerie.
  • boro boro
    Un singur lucru nu a evidenţiat nimeni. Tăcerea de la TVR...televiziune publică ! ( dar nu liberă )
  • alex alex
    faptul ca mii de oameni protesteaza indiferent de motiv , trebuie obligatoriu sa fie bagati in seama de posturile de stiri ! daca doriti sa vedeti altceva mutati pe HBO , procinema sau mai stiu eu ce...
  • alex alex
    Doamna Maria Preda,unde era dezinformarea in toamna cand la protestele impotriva Rosia Montana au iesit cate 30-40 mii de oameni?B1,Digi si Realitatea transmiteau in direct protestele iar Raitaru TV discuta despre Cioaba si Antena 3 nimic.A doua zi Antena 3 ziceau ca protestatarii sunt platiti ori de Soros ori de rusi.O spalata pe creier ca tine nu stie sa diferentieze un protest onest de o dezinformare grosolana felixiana.
  • mad79 mad79
    de unde stii ca nu au iesit si atunci?I-ai numarat cumva pe toti?
  • Alina Alina
    O intrebare pentru cei care protesteaza acum: de ce nu au iesit sa protesteze si atunci cand s-au inchis spitale si scoli, cand s-au taiat salarii, pensii, ajutoare pentru handicapati, mamici, etc. Poate ca atunci s-au simtit bine si doresc sa revina la acelasi lucruri.
  • Razvan Razvan
    NASUL TV nu exista pentru voi? Au transmis de fiecare data protestele, mereu uitati sa ii mentionati cand faceti referire la posturi TV care transmit ceva important.
  • Catalin Catalin
    Manele, Incultura, Spalare pe creier = USL, Intact Media.
  • Catalin Catalin
    "Sunt două feluri de televiziuni: televiziunea inteligentă, care face cetăţeni greu de guvernat, şi televiziunea imbecilă, care face cetăţeni uşor de guvernat."Jean Guehenno
  • maria maria
    Nasul tv a transmis de la inceput pana la sfarsit de ce nu ati enumerat si aceasta televiziune ? si voi sunteti corecti ! rusine sa va fie.
  • ion ion
    Antena 3 este a lu' voiculescu...ce este cu ponta ...antonescu...etc. iar romania tv este patron un PSD-ist....la ce va asteptati?? media dezinformeaza...indiferent!! Asa cum B1 nu dadea nimic cand erau proteste anti basescu asa fac si ceilalti acum.Sunteti p rosti daca credeti ca exista vreo televiziune verticala!!
  • Maria Preda Maria Preda
    Decat sa transmiti cum fac astia, adica pe langa total si dezinformare pe fata mai bine deloc.
  • cristina cristina
    Mama ce sar antenisti in sus . Bai baieti la protestel voastre au participat 300 de oameni cu tot cu cameramni si reporteri. Ieri au fost 2500 de oameni. In spetembrie au fost 20.000 de oameni si antena nu a dat decat scurte cadre. Cand erau 300 de oameni platiti de voiculescu se transmitea non-stop ! S-a stigat demisia Ponta, Antonescu si basescu. Problema voastra este ca voi nu mai puteti controla protestatari astia u venit liberi ,fara sa fie platiti de voiculescu ! Deci aia care au strigat jos basescu sunt basisti !
  • alex alex
    le-au atins putin masina si au facut o tragedie din asta :)
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Ha, ha, ha! Latrina 3 aseara, a calificat protestul ca fiind "basist", iar preapocaitul lingau de cele sfinte Felixiene a afirmat literalmente ca la protest au fost "7 persoane".

Trimite un comentariu

sus