Skip to main content

Protestele la TV. Realitatea, Digi şi B1 TV au transmis din plin. Antena 3 a fost reţinută, iar la RTV protestele aproape nu au existat

 

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200232.bmp

Publicitate

Cum s-au văzut protestele la TV. Realitatea TV, B1, Antena 3 şi Digi 24 au transmis live de la protestele împotriva guvernului, desfăşurate în centul Bucureştiului. România TV s-a rezumat să transmită doar câteva minute, după care a continuat cu „dezvăluiri despre legea pensiilor”.

În plus, România TV a transmis, pe banda de sus, un sondaj de opinie despre care anunţă că Crin Antonescu a fost depăşit de Traian Băsescu în sondaje, pe primele locuri fiind Isărescu şi Ponta.

După ora 20.00, Antena 3 a renunţat la proteste şi a difuzat emisiunea În premieră cu Carmen Avram, România TV a rămas la fel de tăcută în privinţa protestelor, în timp ce B1 TV, Digi şi Realitatea TV au transmis în continuare.

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200227.bmp

Capturaţi ecranul complet 15.12.2013 200223.bmpCapturaţi ecranul complet 15.12.2013 200217.bmpCapturaţi ecranul complet 15.12.2013 200243.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabin Sabin
    Si care e problema voastră dacă nu a transmis și antena, era un subiect chiar asa de important.
  • spiridusul spiridusul
    Da clar, uite ce zic astia delabe 1 tv. Ca ai fost imbranciti de jandarmi...normal ca nu relateaza ce e important, ci ca vezi domne ei sunt agresati. Tipic!
  • Eva Iacob Eva Iacob
    Nu inteleg de ce ar trebuii ca pe toate posturile sa fie aceeasi stire? De ce sa fie asa? Sunt sigur ca sunt oameni pe care nu-i intereseaza protestele si vor sa vada altceva.
  • Calin Calin
    Aici se vorbeste despre televiziuni, nu despre Nasu tv...
  • Cosmina Cosmina
    aberatii! daca nu a transmis si antena ce au transmis ceilalti care il sustin pe basescu, imediat sariti cu interpretari! poate au avut stiri urgente de promovat, ca despre iesit in strada poti sa vorbesti oricat si oricand
  • alex_2 alex_2
    A3, in frunte cu Badea, ii considera pe manifestanti "basisti". De aia nu prea ii baga in seama.
  • dragos dragos
    Manifestantii trebuia sa-i viziteze putin pe antenisti...poate asa transmiteau si ei.
  • Ieu Ieu
    Nasul TV a transmis pe tot parcursul protestului si la tv si ONLINE.
  • Marian Marian
    Au ajuns "specialistii" din sectiunea de comentarii a paginii de media sa puna la punct grila de programe a televiziunilor. Cand dadeau Antenele transmisie din Universitate, dar B1 se facea ca ploua torential nu mai ziceati niciunul nimic. Basisti telecomandati...
  • alex alex
    Tipul de deasupra mea este un spectator fidel Latrina 3.Iti dai seama dupa felul in care a fost spalat pe creier.3000 de persoane nu este egal cu cateva sute!!!!!Apropo aia 200 de pensionari din P-ta Universitatii de anul trecut nu erau platiti?
  • Cosmin Iacob Cosmin Iacob
    Hatere, dispari te rog. Nu erau doar câteva sute de neisprăviţi... Iar tu... rămâi cu antenele tale. Vezi că începe "sinteza" cu o nouă şedinţă de spălare pe creier.
  • Luigi Luigi
    Ce misiune ai tu pe forumuri "Mario"? "Loseri cu diploma" zici? Sper ca nu incerci sa manipulezi opinia publica. Sper ca nu esti un om al Securitatii. Bineinteles ca esti doar un tip cool si eu m-am uitat la prea multe filme. Te integrezi perfect. Bravo.
  • Daniel Daniel
    Iar la antena 3 spuneam ca este miting basist. Chiar nu mai au niciun pic de demnitate de jurnalist si, in primul rand, de om care traieste pe aceste meleaguri. Daca sunt impotriva celor care ii platesc nu inseamna ca sunt pdl-isti sau basisti ci doar adevarata societate civila.
  • iulian28 iulian28
    Se practica cenzura mai cevaca pe vremea lui Ceausescu.Romanii trebuie sa vada cine refuza sa transmita si sa puna pumnul in gura oamenilor.Felicitari posturilor de stiri care au transmis pe larg protestele impotriva mafiei care sugruma pe zi ce trece aceasta tara.
  • iulian28 iulian28
    RomaniaTv si Antenele sunt o rusine pentru canalele de stiri.Romanii sper sa vada singuri mizeriile cu care cauta sa acopere cele 2 televiziuni adevaratele evenimente din strada.

Trimite un comentariu

sus