Skip to main content

"QUALITY". Capital, o copertă ca-n tabloide. "Pușculița fără fund" și o domnișoară cu formele la vedere

 

capital 9 dec 2013PRESA DE AZI. Săptămânalul Capital își deschide ediția de astăzi cu o copertă ruptă parcă din tabloidele Libertatea sau Click!. O caricatură cu o domnișoară îmbrăcată sumar tronează pe prima pagină alături de titlul: "Pușculița fără fund a Execelenței Sale Vlasov".

Publicitate

Articolul de pe prima pagină a săptămânalului economic vorbește despre "controversele" din jurul Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihail Vlasov.

"Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României s-a remarcat mai puțin prin acțiunile în favoarea companiilor autohtone și mai mult prin disputele și scandalurile în care a fost implicat. (...) Contractele acordate unor firme apropiate USL, sumele imense cu sursă incertă pe care le-ar fi pierdut la ruletă sau condamnarea penală din perioada comunistă sunt alte tușe din portretul controversatului avocat ieșean", scrie Capital, pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte abordate de ziarele apărute astăzi.

  • Ziarul Adevărul tratează pe prima pagină subiectul scandalului din jurul gazelor de șist. "Meciul de la Pungești", este titlul dat de cotidianul editat de Adevărul Holding. "Scandalul gazelor de șist durează de câteva luni, dar nu s-a auzit deloc poate cea mai relevantă voce din Vaslui: Adrian Porumboiu, potent om de afaceri în domeniul agricol. Informa'ii insistente indică o presupusă implicare în proteste a lui Adrian Porumboiu", scrie Adevărul.
  • Evenimenul zilei anunță, pe prima pagină, "o campanie de dezvăluiri privind devalizarea petrecută la Căile Ferate Române în ultimii ani". "Jaful de la CFR: au dispărut 1.125 de vagoane!", este titlul primului articol din această serie.
  • România liberă spune "povestea de succes" a șomerilor de la Nokia. "83 la sută din foștii angajați de la fabrica de telefoane de la Jucu și-au găsit locuri de muncă", scrie pe prima pagină cotidianul editat de Medien Holding. "Rețeta-surpriză. Cum au ajuns șomerii de la Nokia. O poveste de succes", titrează România liberă.
  • Tabloidul Libertatea își deschide ediția de astăzi cu un articol despre Alexandra Stan, care își reia concertele. "Alexandra Stan pune capăt lunilor de ezitare de după bătaia primită de la fostul ei impresar și își reia concertele", scrie Libertatea.
  • Click! are pe prima pagină două subiecte: contractele încheiate de Bianca Drăgușanu cu Antena Stars, noul post al grupului Intact, cu un club din București și pentru diverse prezentări de modă. (Toate acestea ajungând la valoarea de 25.000 de euro pe lună, potrivit ziariștilor de la Click!). Celălalt articol vorbește despre "efectele pozitive" ale divorțului dintre Gabrilea Cristea și Marcel Toader. "Ambii au avut de câștigat. Ea s-a ales cu o emisiune tv, el cu circa 120.000 de eruo, pe care i-a investit acum într-un restaurant", mai scrie tabloidul pe prima pagină.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu