Skip to main content

BĂTĂLIA BLOCKBUSTERELOR. Titanicul de pe Pro TV se izbeşte de Eroii de la Termopile de pe Antena 1

 

titanicLuptă încinsă mâine seară pe TV. Protagonişti: Leodardo DiCaprio, Cameron Diaz şi Gerard Butler. Filmele: Titanic, Mariaj de Vegas şi Eroii de la Termopile, 

Publicitate

Pro TV va difuza mâine seară, de la ora 20.30, filmul Titanic, un blockbuster pe care l-a difuzat şi la începutul anului trecut, în februarie. Pelicula regizată de James Cameron a mai fost difuzată de trei ori, în ultimii ani, de televiziunea din Pache Protopopescu.

Dată fiind durata mare a filmului, de la 20.30 - la 00.00, filmul Titanic se intersectează cu alte două producţii americane difuzate de Antena 1. Este vorba de comedia Mariaj de Vegas, cu Ashton Kutcher şi Cameron Diaz în roluri principale, care va rula pe TV în intervalul 20.30 - 22.30, şi de filmul de acţiune 300 - Eroii de la Termopile, o producţie din 2007, care îl are ca protagonist pe Gerard Butler.

Filmul 300 va începe la ora 22.30, adică pe intervalul Titanicului, dar se va încheia cu 30 de minute mai târziu după finalul peliculei regizate de James Cameron.

Aproape două milioane de telespectatori la difuzarea filmului Titanic, din februarie 2013

Pe 16 februarie 2013, Pro TV a avut o audienţă medie pe minut de 1,8 milioane de telespectatori, din toată ţara, pe intervalul filmului Titanic, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Giselle Giselle
    As dori sa stiu daca in timpul filmului titatic sau difuzat reclame.indiferent pe ce post a fost dat.mam contrazis cu un amik el spunand ca in timpul filmului titanic difuzat pe protv nu au existat reclame.ma poate ajuta cineva care a viZionat filmul si isi mai aminteste.mersi.
  • alex alex
    Cred ca glumesti , protv-ul poate sa ia orice film nou daca se forteaza putin pentru ca are intrare pe la americani , pe cand antena e mai greu
  • villy villy
    Si care a fost audienta Titanicului pe 2014 ?
  • cristina cristina
    Da protopopescu.Ei privesc totul in cifre.Atat timp cat redifuzarea face audienta mare ! tu nu iti pui niste intrebari? cei de la eurosport spuneau ca noi suntem a patra piata din europa pt ei! o tara saraca cu un salariu minim de 100 de euro si mediu de 500 de euro! nu iti suna ciudat? nu iti suna a spalare de bani?
  • Sabin Sabin
    De câțiva ani Pro-tv are cam același program de sărbători... Titanic și Home Alone
  • gabi constantin gabi constantin
    prima tv e pierdut de mult timp :) "batalia" se da intre antena si pro tv, dar dupa cum arata lucrurile, cu siguranta antena va depasi pro tv-ul. trebuie sa recunoastem ca la capitolul filme pro tv-ul nu face alegeri prea inspirate
  • alex alex
    In afara de HBO , protv este cam singurul care mai cumpara filme noi , antena mai rar si daca e sa cumpere i-au dalea cu rating mic ca sunt mai ieftine
    Astept in 2014 sa vad pe protv Hunger Games Catching Fire pentru ca prima parte a fost in primavara lui 2013 filmul aparand in 2012 , probabil nu mai e mult si o sa fie si Man of Steel el aflandu-se deja pe voyo
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @steven, Jurnal tv nu plateste pentru filme, le fura! Situatia se va schimba dupa ce moldova va intra in UE, si cei de la jurnal tv vor fi obligati sa plateasca pentru filmele difuzate.
  • ala ala
    Ca sa fim clari !
    TVR si TVR2 dau filme CU MULT MAI BUNE decat ceea ce da de cativa ani PRoTV.
    Fara urma de dubiu, ProTV este doar un canal de farsori, cu promouri destinate pseudo lobotomizatilor ce inca mai cred in "maretia" acestui canal.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Comentariul de la ora 19:43 nu-imi apartine. Va dati seama ce slabe sunt productiile antenuta 1? Filmul Parker difuzat de ProTV, in intervalul kix factor, a fost cel mai urmarit film din anul 2013.
  • ala ala
    Vechituri, vechituri, vechituri !
    Amice, esti sigur ca nu lucrezi la ProTV?
    Mi-e greata de un post care a uitat de ani buni sa mai dea premiere.
  • protopopescu protopopescu
    playlist-ul celor de la Time Warner este plin de titluri noi, oare ne desconsidera atat de tare incat nu dau nimic bun si nou catre ProTv? sa nu intelegeti gresit nu am nimic impotriva Titanicului. a fost o mare realizare cinematografica, la fel si 300 - super 3D si CGI, dar totusi sa depasim faza asta. stimati directori de programe din televiziunile romanesti, programati aceste capodopere la alte ore NU IN PRIME TIME. asa face o televiziune care isi respecta telespectatorii cu reluarile. mai invatati si voi de la dei de afara, nu copiati de la ei doar salariile nesimtite si avantajele de tot felul. gen masini de lux luate pe barter si alte bunuri, doamna Voiculescu stie de ce...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Frustrati mai sunt antenistii!!! Comentariul de la ora 15:30 nu-imi apartine. Sclavii antenelor comenteaza cu nick name-ul altor persoane.
  • Seby Seby
    Nu-mi place sa fur, dar daca un post tv care functioneaza de cativa ani (pe satelit la liber) dizuzeaza filme dupa filme in toata Europa fara sa pateasca absolut nimic, ma bate gandul sa m-apuc si eu... dar la noi asta inseamna ca trebuie sa m-apuc de politica sau sa ma fac popa :)
  • Florin Florin
    si acum ar trebui sa il intrebam pe mad79 la ce filme se uita. ma abtin fiindca ma enerveaza la culme pseudocinefilismul unora. :)) Titanic are defecte, dar este cazul sa se abtina cei care ridica in slavi alte filme mediocre sau comerciale.

Trimite un comentariu

sus