Skip to main content

BĂTĂLIA BLOCKBUSTERELOR. Titanicul de pe Pro TV se izbeşte de Eroii de la Termopile de pe Antena 1

 

titanicLuptă încinsă mâine seară pe TV. Protagonişti: Leodardo DiCaprio, Cameron Diaz şi Gerard Butler. Filmele: Titanic, Mariaj de Vegas şi Eroii de la Termopile, 

Publicitate

Pro TV va difuza mâine seară, de la ora 20.30, filmul Titanic, un blockbuster pe care l-a difuzat şi la începutul anului trecut, în februarie. Pelicula regizată de James Cameron a mai fost difuzată de trei ori, în ultimii ani, de televiziunea din Pache Protopopescu.

Dată fiind durata mare a filmului, de la 20.30 - la 00.00, filmul Titanic se intersectează cu alte două producţii americane difuzate de Antena 1. Este vorba de comedia Mariaj de Vegas, cu Ashton Kutcher şi Cameron Diaz în roluri principale, care va rula pe TV în intervalul 20.30 - 22.30, şi de filmul de acţiune 300 - Eroii de la Termopile, o producţie din 2007, care îl are ca protagonist pe Gerard Butler.

Filmul 300 va începe la ora 22.30, adică pe intervalul Titanicului, dar se va încheia cu 30 de minute mai târziu după finalul peliculei regizate de James Cameron.

Aproape două milioane de telespectatori la difuzarea filmului Titanic, din februarie 2013

Pe 16 februarie 2013, Pro TV a avut o audienţă medie pe minut de 1,8 milioane de telespectatori, din toată ţara, pe intervalul filmului Titanic, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Florin
    reluari se gasesc peste tot in lume. si lumea vrea sa vada reluari. nu vad care este problema in asta. se dau si filme noi. protv sta chiar foarte bine la capitolul asta, dar tot filmele mai vechi se pare ca au audiente mai bune.
  • cristina cristina
    Seby aia nu au platit un euro cent pentru drepturile de autor ! :) Sa inteleg ca tie iti place sa furi ?
  • cristina cristina
    Pe protv puteti sa vedeti filme noi de la Warner Bross ! Prietenii stiu de ce !
  • steven steven
    Filmele noi sunt doar pe hbo si jurnaltv!Trebuie sa fii retard sa te tot uiti la aceleasi filme pe celelalte canale tv(prosttv,latrina1,etc)
  • Sorinel_D Sorinel_D
    Tu crezi ca in fiecare oras exista cinema ? Eu sunt din Giurgiu, iar aici nu mai exista cinema. Si decat sa ma duc in alt oras...
    Si e mult mai placut sa vizionezi un film pe TV, decat pe internet.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Comentariul de la ora 19:42 nu-mi apartine. Postacii antenelor comenteaza cu nick name-ul altor persoane.
  • alex alex
    Barem se vede bine sau le difuzeaza la calitate slaba ?
    Vad ca protv-ul are duminica Dead Man Down ( 2013 ) probabil anul asta sigur o sa mai vedem filme din 2012 si 2013 pe protv pentru ca ei au de unde sa ia si probabil scot un pret mai mic , antena mai greu . Oricum sa nu crezi ca am stat sa vad un film nou la tv poate rareori , in general ori la cinema ori frumusel de pe torrent la o calitate excelenta
  • mad79 mad79
    Sunt multi prosti pe lumea asta!
    Exemplul l-ai dat chiar tu Avatar,alta porcarie cu incasari cat PIB-ul unei tari africane!
  • nelu nelu
    ai auzit de cinema sau de internet?

    chiar asa de prost te plateste scarbu?
  • Seby Seby
    Asta in timp ce Jurnal Tv de peste Prut difuzeaza Man of steel,The Hobbit: An Unexpected Journey, Epic, The Croods, The Great Gatsby, etc, FTA pe satelit :) e drept, cu sunet dublat in rusa...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Sigur! Titanic va avea peste doua milioane de telespectatori.
  • mile mile
    prima tv nu reuseste sa se apropie de ant si pro , poate ca nu investesc
  • Bogdan Bogdan
    TITANIC merita difuzat domnilor si de 1 miliard de ori nu mai bine zis 2 miliarde de ori de altfel singurul film din Istorie care a avut incasari de peste 2 miliarde de dolari alaturi de Avatar facut tot de Cameron.Bravo Pro tv iti multumesc din tot sufletul ca existi.
  • Lucian Lucian
    De ce nu zice nimeni de "V for Vendetta". Va fi difuzat la Prima TV.
  • Sorinel_D Sorinel_D
    Si vrei sa zici ca a castigat degeaba cele 11 Oscaruri ? Plus ca, pana la aparitia filmului "Avatar", a fost cel mai vizionat film la Box Office.

Trimite un comentariu

sus