Skip to main content

BĂTĂLIA BLOCKBUSTERELOR. Titanicul de pe Pro TV se izbeşte de Eroii de la Termopile de pe Antena 1

 

titanicLuptă încinsă mâine seară pe TV. Protagonişti: Leodardo DiCaprio, Cameron Diaz şi Gerard Butler. Filmele: Titanic, Mariaj de Vegas şi Eroii de la Termopile, 

Publicitate

Pro TV va difuza mâine seară, de la ora 20.30, filmul Titanic, un blockbuster pe care l-a difuzat şi la începutul anului trecut, în februarie. Pelicula regizată de James Cameron a mai fost difuzată de trei ori, în ultimii ani, de televiziunea din Pache Protopopescu.

Dată fiind durata mare a filmului, de la 20.30 - la 00.00, filmul Titanic se intersectează cu alte două producţii americane difuzate de Antena 1. Este vorba de comedia Mariaj de Vegas, cu Ashton Kutcher şi Cameron Diaz în roluri principale, care va rula pe TV în intervalul 20.30 - 22.30, şi de filmul de acţiune 300 - Eroii de la Termopile, o producţie din 2007, care îl are ca protagonist pe Gerard Butler.

Filmul 300 va începe la ora 22.30, adică pe intervalul Titanicului, dar se va încheia cu 30 de minute mai târziu după finalul peliculei regizate de James Cameron.

Aproape două milioane de telespectatori la difuzarea filmului Titanic, din februarie 2013

Pe 16 februarie 2013, Pro TV a avut o audienţă medie pe minut de 1,8 milioane de telespectatori, din toată ţara, pe intervalul filmului Titanic, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Am pierdut odata 2 si ceva din viata mea uitandu-ma la filmul asa!
    Nu vreau sa repet operatiunea :)
    filmul e asa:Nava se imbarca cu oameni-pleaca din port-oamenii danseaza canta-Leo si madama interzisa se indragostesc-incalzesc o masina cu trupurile goale-vaporul face buf de un iceberg-lumea anicata iese pe punte de unde doar bogatasii scapa,vaorul se scunda.-Leo moare in bratele madamei!
    The end
  • titanic rulz!! titanic rulz!!
    M-as uita la el si de 5 ori pe an. Mai ales la pro tv unde se vad filmele cel mai bine!
  • Ale Ale
    Titanic.. Ca si filmele din seria "Singur acasa" !!! Difuzat .. Redifuzat..un film care a facut istorie.. merita difuzat anual !!!!!
  • mile mile
    doar filmele bune trebuie reluate
  • vremea vremea
    subscriu la ce a zis protopopescu.
    si-n plus consider ca la tv se mai uita in mod regulat doar cretinii. ai totul pe internet, la orice ora, fara reclame si asa mai departe.
  • protopopescu protopopescu
    trebuie sa fi retard sa te uiti an de an la aceleasi filme. televiziunile din romania isi bat joc de telespectatori. in goana dupa profit investesc tot mai putin in pachete noi de filme. din acest motiv an de an vedem si pe Protv si pe Antena 1 aceleasi filme reluate la nesfarsit. Daca exista un fan atat de mare al filmului Titanic, isi poate cumpara dvd-ul sau il poate descarca de pe net. nu trebuie sa il dati in fiecare an. imi pare rau ca ne tratati ca pe ultimii cretini. in strainatate televiziunile cu c...e se lupta cu HBo si alte posturi platite, pentru a achizitiona si difuza filme cat mai recente. la noi, nici la 2 ani dupa HBO, nu sunteti in stare decat sa reluati aceleasi vechituri. pacat.
  • mile mile
    titanic merita sa fie difuzat in fiecare an , este un film de referinta , bravo

Trimite un comentariu

sus