Skip to main content

Bendeac, fost jurat la România Dansează: "Poate că nu am fost îndeajuns de bun pentru ceea ce se dorea de la mine"

 

romania danseaza

Publicitate

Mihai Bendeac încearcă să explice pe pagina sa de Facebook de ce a fost înlocuit din juriul România Dansează. „Nu putem avea niciun răspuns plauzibil, pentru ca nici noua nu ni s-a dat vreun răspuns, cu toate ca preselecţiile au fost promovate folosindu-se imaginea juratului Mihai Bendeac”, a scris actorul.

Explicaţiile vin în contextul în care Bendeac a primit „extrem de multe (cam prea multe) întrebări” despre motivul pentru care nu mai face parte din juriul show-ului de dans, fiind înlocuit de Connect-R.

„Nu pot să presupun decât că prestaţia mea în acel show nu a fost apreciată ca satisfăcătoare de către conducerea departamentului de divertisment al staţiei. (...) Oricare ar fi motivul, mi-l asum eu în mod arbitrar”, a mai explicat Bendeac.

Ce spune Bendeac pe Facebook:

Primim, de câteva zile, extrem de multe (cam prea multe) întrebări legate de motivul pentru care eu nu mai fac parte din juriul formatului internaţional "România Danseaza", fiind "înlocuit" cu Connect-R.

Nu putem avea niciun răspuns plauzibil, pentru ca nici noua nu ni s-a dat vreun răspuns, cu toate ca preselectiile au fost promovate folosindu-se imaginea juratului Mihai Bendeac.

Nu pot sa presupun decât ca prestatia mea in acel show nu a fost apreciata ca satisfacatoare de catre conducerea departamentului de divertisment al staţiei. Sau echipa de producţie a fost nemulţumita de mine.. In fine.. Oricare ar fi motivul, mi-l asum eu in mod arbitrar. Poate ca nu am fost indeajuns de bun pentru ceea ce se dorea de la mine in acel show.

Alt motiv pentru care producatorii romani sau englezi sa decida eliminarea mea, nu prea vad. Sau poate am fost prea implicat in ce traiam acolo încât nu m-am controlat si poate, uneori, am sarit calul.. Dar asta sunt eu..

Pentru mine insa, acest gen de a face televiziune e fascinant si chiar a fost o experienţa minunata, pe care sper sa o repet cât de curând pe tv, pasionat fiind de a încerca sa-i fac pe oameni sa viseze si sa-si doreasca mereu mai mult de la ei insisi! Si ce frumos când descoperi si suflet, pe lângă talent.

Deci da. Suntem in discuţii si pentru un nou talent show.

Le doresc mult succes foştilor colegi din echipa "RD". E un format profund omenesc. Te poţi îndrăgostiţi, te poţi redescoperi, te poţi insura(sic!), te poti bucura de momente de geniu.

Noapte buna, copii!

Adio, România Danseaza!

PS - Apropo, o chestiune care denota "respectul" pentru munca unui om.. Rog persoana responsabila de transformarea paginii de Facebook a show-ului "In Puii Mei" in pagina cu postări pornografice, sa se oprească. Dar poate cer mult prea mult..

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmina Cosmina
    asta cred ca i-ar rani cu adevarat orgoliul :)))) oricum, e un pas bun si faptul ca incepe sa isi dea seama ca nu e atat de bun pe cat se credea si constientizeaza marile greseli pe care le-a facut
  • qwerty qwerty
    de ce vorbeste Bendeac despre el la persoana a doua plural? "Primim intrebari", "nu putem avea raspuns", "suntem in discutii"... inca un motiv pentru care baiatul asta trebuie internat cat mai repede la Socola.
  • Sabin Sabin
    Cred ca acum Bendeac își da seama de greșelile pe care le-a făcut.
  • mile mile
    zi pe cine sa puna in juriu
  • Arbeit Macht Frei Arbeit Macht Frei
    ...si nu au gasit pe altcineva sa-l inlocuiasca pe Bendeac, dacat un exemplar de corvus boratus?!
  • Horea Horea
    "Bendeac, fost jurat la România Dansează: “Poate că nu am fost îndeajuns de bun pentru ceea ce se dorea de la mine”

    Destul de bun???
    Erai, de fapt, PENIBIL!!!
  • protopopescu protopopescu
    bai bendeac noi suntem prostii tai? nu mai lucrezi la Romania Danseaza pentru ca te-au dat afara din Intact. ca doar nu ramaneai jurat dar fara emisiunea de umor. asteptam cu interes prestatia ta la Kanal D.
  • PEDAGOGUL PEDAGOGUL
    Eu cred ca daca Bendeac isi cerea scuze publice pentru afirmatiile pe care le-a facut si in acest moment lucra la trustul Intact.

Trimite un comentariu

sus