Skip to main content

CNA a scos la concurs două posturi la Monitorizare. 10 februarie, data limită de înscriere

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a scos la concurs două posturi de "consilier, grad profesional principal" în cadrul Serviciului Monitorizare Radio-TV.

Data limită de înscriere este 10 februarie inclusiv, potrivit unui anunț postat pe site-ul instituției.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să fie absolvenți de studii superioare, să aibă cel puțin cinci ani vechime în domeniu și să folosească calculatorul la un "nivel mediu". Concursul se va desfășura la sediul CNA, din București.

În momentul de față, în cadrul departamentului de monitorizare lucrează 22 de persoane, potrivit unui document postat pe site-ul CNA.

Când se va desfășura concursul de angajare?

  • 24 februarie 2014, proba scrisă, ora 10,00;
  • 03 martie 2014, interviu, ora 10,00;
  • dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului până la data de 10 februarie 2014, inclusiv, şi trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 alin. (1) din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Atribuțiile departamentului de Monitorizare sunt prezentate pe larg în Regulamentul de Organizare și Funcționare (ROF) al CNA.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs și despre modul de participare la acesta găsiți pe site-ul CNA.

În ședința CNA din 16 ianuarie, membrii Consiliului au decis să suplimenteze numărul funcționarilor publici cu trei noi posturi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În prezent la CNA sunt neocupate mai multe poziții. Astfel, din structura totală de 144 de oameni, sunt ocupate doar 133 de posturi. Ceea ce înseamnă că instituția ar putea să mai scoată la concurs în total 13 poziții, dar asta doar după avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu