Skip to main content

Doru Octavian Dumitru, coprezentator la ultima ediție din sezon a emisiunii iComedy

 

Copyright Gabriela Arsenie - Antena1
Copyright Gabriela Arsenie - Antena1

Publicitate

Comicul Doru Octavian Dumitru va încheia acest sezon din iComedy, la Antena 1. El va prezenta alături de Mikey Hash ultima ediție iComedy, astăzi, într-o ediție specială dedicată Noului An.

Show-ul va fi difuzat începând de la ora 22.30 (nu 20.30, cum era până acum), iar înaintea acestuia este programată comedia Acasă la Coana Mare.

Show-ul iComedy a avut o existență scurtă, dar plină de peripeții. La jumătatea lunii octombrie, Mihai Bendeac, coprezentator al emisiunii, a refuzat să mai facă emisiunea pentru că i s-a interzis să-l aducă pe Radu Banciu la emisiune, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

"Primul conflict major a aparut la inceputul proiectului, cand am aflat ca nu ni se permite sa filmam un duet in rime ce avea ca personaje doi jurnalisti aflati in concurenta directa: Mircea Badea si Radu Banciu", a povestit Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

„Dupa ce ni s-a comunicat faptul ca nu ni se permite filmarea momentului, in ciuda protestelor noastre, am fost anuntati ca parodiile realizate nu trebuie sa contina nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucreaza acolo. Pe langa acest aspect, ni s-au mai comunicat si numele unor persoane private ce nu pot fi pronuntate pe post.”

După retragerea lui Bendeac, emisiunea a intrat într-o pauză de mai bine de o lună, timp în care pe post au fost difuzate ediții „necenzurate” (reluări reîmpachetate). După aceea show-ul a fost reluat cu Mikey Hash și un alt coprezentator la fiecare ediție.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • s.a demonstrat cat de putin le pune pumnul in gura varanul (felix) celor de la televiziunile lor ...cica avem presa libera..libera sa scrie /spuna ce doreste varanul si altii ca el poate
  • bai frate tre sa intelegeti ca umorul este intr.o continua evolutie, DOD a fost si el bun la un moment dat dar nu merita sa fie acum criticat doar pt simplu fapt ca ale lui glume nu mai ajung la tot publicul..din nefericire nici eu nu mai rad la el ..sper ca m.am facut inteles...
  • Si cam ce face DOD "de ani buni", in afara de faptul ca se uita si el pe net la spectacole de stand-up din state si traduce glumele pe care le aude acolo? Iti zic eu: nimic. Nici macar o gluma originala nu are.
  • Nu stiti sa apreciati umorul clasic!!! Voi apreciati umorul lui bendeac cu imitatiile lui ieftine gen fernando... Doru trebuie apreciat pentru ceea ce face de ani buni si o face bine.

Trimite un comentariu