Skip to main content

Firma lui Soviani va oferi servicii de comunicare Autorităţii de Supraveghere Financiară. Preţul: 220.000 de euro pentru trei ani

 

radu soviani - realitatea

Publicitate

Firma RST Media, controlată integral de purtătorul de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Radu Soviani, va furniza instituţiei servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani, scrie Mediafax.

Contractul, estimat prin anunţul de participare la 1,1 milioane de lei, include şi poziţia de purtător de cuvânt.

La licitaţie a mai depus ofertă firma LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucureşti, controlată de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% şi Marianna Kondylidou - 16,13%.

Soviani nu conduce Departamentul de Comunicare al ASF, fiind doar purtătorul de cuvânt al instituţiei pentru o perioadă limitată la durata contractului, se mai spunea în răspunsul autorităţii de reglementare.

Iniţial, experienţa necesară pentru purtătorul de cuvânt era de 10 ani, însă ulterior a fost redusă la trei ani.

"În privinţa experienţei solicitate purtătorului de cuvânt, potrivit fişei de date, publicată în SEAP (www.e-licitatie.ro), care reprezintă cerinţă minimă de selecţie, experienţa minimă este de până la 3 ani. În mod eronat, în caietul de sarcini a apărut o informaţie diferită legată de experienţa minimă, care va fi rectificată şi de aceea facem precizarea încă o dată că experienţa minimă solicitată este de până la 3 ani în scopul îndeplinirii serviciului de purtător de cuvânt al autorităţi contractante", se arăta în răspunsul ASF.

RST Media a fost înfiinţată în anul 2004 şi, potrivit datelor disponibile la Ministerul Finanţelor Publice, a înregistrat o cifră de afaceri de 309.121 lei şi un profit net de 66.529 lei în 2012. Cu un an în urmă, afacerile firmei au atins 409.510 lei, iar profitul net s-a ridicat la 128.078 lei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    cam ghinionist nenea soviani :( cel putin stie sa miroase unde sunt banii

Trimite un comentariu

sus