Skip to main content

FRANCIZĂ. Cartoon și Lego lansează un serial de scurtmetraje animate

 

Mixels CartoonCartoon Network și The LEGO Group vor lansa în februarie franciza Mixels, care înglobează, printre altele, un serial de scurtmetraje care va fi difuzat de postul de desene animiate Cartoon Network, site-ul Mixels.com și o serie de jucării LEGO, sub brandul Mixels.

Publicitate

În România, seria de scurtmetraje Mixels va avea premiera pe 3 februarie la Cartoon Network.

Scurtmetrajele animate au o durată între unu și două minute și vor fi difuate în fiecare zi de luni, de la ora 19:40, potrivit unui comunicat de presă al Cartoon Network.

Creatorii desenelor Ben 10 și Fetițele Powerpuff au conceput și personajele Mixels

Seria de animații este produsă de Studiourile Cartoon Network (Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller și Rob Sorcher), personajele fiind create de John Fang (Generator Rex, Ben 10) și Dave Smith (Fetițele Powerpuff).

Despre celelalte produse din franciza Mixels

Infernalii, Cragsterii și Electroizii, o parte din "triburile" lumii Mixels

"Lumea Mixels este formată din personaje colorate, amuzante și poznașe, care trăiesc în triburi de câte trei și care se amestecă pentru a crea diverse combinații amuzante. Fiecare trib are câte o caracteristică definitorie: Infernalii sunt puternici și iuți la mânie, dar indispensabili când e vorba de aprins focul pentru grătar. Cragsterii sunt din tribul minerilor pricepuți, iar Electroizii au atât de multă energie, încât ar putea lumina întreaga lume. La rândul lor, Nixelii sunt creaturi mici și agasante, cărora le place să strice mereu câte ceva, fac tărăboi în lumea Mixelilor și încearcă să dezbine triburile", se mai arată în comunicatul Cartoon Network.

Site-ul Mixels.com oferă interacțiune cu personajele din seria difuzată de Cartoon Network

Aplicația Calling All Mixels, care urmează să fie lansată în prima parte a acestui an, le va oferi utilizatorilor posibilitatea intervină în universul triburilor Mixels.

Aceștia vor putea "să creeze strategii pentru a-i găsi pe Mixelii pierduți", să "descopere teritorii noi" și să creeze noi combinații de Mixeli. Toate acestea se vor petrece într-un univers 3D.

Jucăriile Lego Mixels

Seturile de jucării LEGO ® Mixels se lansează în martie. Jucăriile LEGO® Mixels vor fi lansate pe parcursul întregului an. Piesele Cubit din colecția de jocuri LEGO® Mixels le va permite copiilor să creeze noi personaje în lumea Mixels.

Despre Cartoon Network și Lego Group

  • Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case.
  • Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.
  • Printre serialele reprezentative ale postului Cartoon Network se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit.

The Lego Group

The LEGO Group este o companie privată, de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. A fost fondată în 1932 şi este astăzi unul dintre liderii mondiali în producerea de jocuri pentru copii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu