Skip to main content

Încă o petiție marca Antena 3. De data aceasta se cere demisia Președintelui

 

Captura antena 3 petitie

Publicitate

Antena 3, prin Mircea Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu, a lansat o nouă petiție online. De data aceasta postul de televiziune îi cere demisia lui Traian Băsescu. „Întrucât președintele încă în exercițiu, Traian Băsescu, discriminează multe milioane de români prin ignorarea sau disprețuirea fățișă a punctelor lor de vedere sau a întrebărilor cetățenești legitime și întrucât în România nu există cetățeni de rang 2 așa cum rezultă din atitudinea frecventa a lui Traian Băsescu, aceștia ii cer DEMISIA.”

Până la momentul redactării știrii, aproape petiția a strâns aproape 20.000 de semnături.

Săptămâna trecută, postul a lansat petiția Abuzurile din Romania trec oceanul, care a strâns 110.000 de semnături după care a fost închisă.

Cum arată textul integral al petiţiei:

Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.

Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuit, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.

Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • daca tot ziceti ca astia de la antena 3 sant niste prosti si idioti nu inteleg de ce propaganda lui basescu le da asa mare atentie incat numai de antena 3 si de voiculescu vorbesc toata ziua , ori cei de la antena 3 sant niste prosti ori cei care toata ziua injura antena 3 sant si mai prosti?
 • Poti semna de 1000 de ori , poti pune un robot sa semneze , e fix pix aceasta petitie a slugilor puscariasului Felix .
 • astea sunt subiecte , mizerii facute ca sa acopere furturile care le fac cei ce sunt la putere acum , nu cunva i se apropie lu FELIX termenul la dosar si ar cam trebui sa se dea o decizie finala in cazu Voiculescu, ca nu mai poate scapa de inchisoare acea "lege" care neam facut de tot rasu peste hotare
 • chiar ca v-au spalat pe creier cu cei 20 lei dati la pensie iar taxele sau marit pentru a va da galeti in campanie dupa cum vad votati dupa cadouri.
  Plagiatorul Ponta cu dosar de spalare de bani, Fenechiu care a pacalit satul,denuntatorul Voiculescu care are si el dosare. USL PD PNL tot dracu e! Treziti-va si nu mai puneti botu la pacaleli !
 • Varanul e securist ,Basescu la fel.Daca pot face cumva sa scapam de amandoi plus de alti fosti securisti sau copii de securisti infipti la conducerea Romaniei ... cu toata placerea.Nu se rezolva nimic cu petitia,dar Basescu deja se visa pe val,ca urca in incredere si alte prostii.Cand au votat 7,4 milioane impotriva lui ... ce incredere?E bine ca i se aduce aminte,chiar foarte bine.
 • Spalati pe creier pentru ca nu vrem sa uitam de casa din Mihaileanu? Sau de multele milioane ale baselei mari , sau toate afirmatiile jignitoare catre profesori, medici , studenti ? SINGURUL credit de peste 1mil. E il ia baseua si totul este in regula. OK recunosc sintem spalati pe creier, dar macar este CURAT.
 • Sunt disperati, saracii, ca urmeaza randul sefului lor, iar ala ii terorizeaza pe pupincuristii astia, care dupa ce ca-s prosti, mai sunt si ipocriti.
 • Doamne, multi sunt spalati pe creiere si pe aici....sau poate sunt Pontanaci, mai stii! Multa prostie in tara asta!
 • trebuie sa fim uniti si sa actionam pe toate planurile pentru ca acest presedinte batjocoritor sa plece de la cotroceni. romani, uniti-va! jos basescu!
 • Respect si iubesc postul de televiziune antena 3,se pare ca un post de televiziune are mai mult interes si pasiune fata poporul Roman,in comparatie cu puterea actuala care nu are nici o putere de a interveni in ajutorul cetatenilor a peste 7 milioane de cetateni care au votat USL-ul.multumim antena 3.Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Trimite un comentariu