Skip to main content

Mesajul fostului redactor-șef al ProSport. Lucian Lipovan: „Eu mi-am dat demisia și am făcut-o din motive personale”

 

Lucian Lipovan

Publicitate

Lucian Lipovan, până de curând redactor-șef al ProSport, a publicat pe pagina sa un mesaj prin care își anunță plecarea de la publicația de sport la care a lucrat în ultimii 10 ani. „Eu mi-am dat demisia și am făcut-o din motive personale”, a explicat jurnalistul fără a intra în alte detalii. El a precizat că va rămâne cu emisiunea pe care o realizează la Sport.ro.

„N-am să răspund comentariilor legate de acest subiect și nu voi comenta ce se întâmplă la ProSport, în primul rând pentru că nu mai sunt acolo și, în al doilea rând, pentru că am citit prea multe mizerii legate de subiect”, a mai adăugat el.

Conducerea redacția ProSport a fost schimbată, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul integral, în continuare:

Începând de ieri, după aproape 10 ani, nu mai lucrez la PRO SPORT. Au fost 10 ani extraordinari, cu oameni extraordinari în jurul meu, ziariști și nu numai. Mulți îmi sunt prieteni pe viață. Nu pot să-i amintesc pe toți și nu vreau să uit pe nimeni, așa încât prefer să le mulțumesc aici tuturor și, în timp, personal, fiecăruia. În special celor care mi-au fost alături într-o perioadă extrem de grea pentru presă în general, iar aici mă refer în primul rând la ECHIPA ProSport, de care mi-e dor din primul minut în care am ieșit din redacție luni seara.

În ce mă privește am de spus un singur lucru: eu mi-am dat demisia și am făcut-o din motive personale. Îi mulțumesc și public lui Orlando pentru încredere și sprijin. Sunt convins că ProSport va merge mai departe și va crește, la fel cum sunt convins că Mediafax Group e unul dintre puținele locuri unde se poate face și se face jurnalism în România.

N-am să răspund comentariilor legate de acest subiect și nu voi comenta ce se întâmplă la ProSport, în primul rând pentru că nu mai sunt acolo și, în al doilea rând, pentru că am citit prea multe mizerii legate de subiect, multe venite, dezamăgitor, de la ”ziariști”, poate foști colegi, care n-au curaj nici să-și asume mizeriile pe care le spun. Ce ironie, să te crezi ziarist, dar să n-ai curaj să semnezi o opinie!

Vă garantez că nu e cazul să credeți tot ce apare pe diverse site-uri - cutremure, revoluții, șocuri etc - mai bine așteptați și veți vedea că am dreptate: ProSport se reorganizează și va fi mai puternic. O spun conștient fiindcă s-ar putea să-mi fie concurenți profesional

Prefer să vorbesc despre lucrurile pozitive. Le mulțumesc celor care mi-au fost alături zilele acestea, la telefon, prin mesaje, pe facebook sau față în față. N-au fost puțini, iar pentru asta sunt recunoscător. Încă nu știu sigur ce voi face în perioada următoare, dincolo de faptul că sunt prezentator la Sport.ro și că voi petrece câteva zile în munți, în liniște.

Mă găsiți însă aici și pe twitter negreșit dacă vă e dor de mine Cu excepția a ceea ce găsiți aici, orice apare în numele meu, cu sau fără declarație, nu-mi aparține, e inventat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Esti penibil, Lipovane! Tu si cu Filoti, girati de Cruela Noaghea și de Felixao Drăghici, sunteti cioclii acestui ziar care a fost fondat de Ioanitoaia, Tolontan, Vochin, Buzarin, Terzian, Nanu si alti adevarati corifei. Iti vei face coada colac si vei ajunge ori la Sport.ro ori sluga a lui Gica Popescu la FRF. Du-te in munti. Ramii acolo!
  • Luician, inainte sa ajungi in functia de redactor sef, cite exclusivitati ai dat in viata ta? La fel il intreb si pe Caramarov, domnule sudor, cite exclusivitati ai dat in viata ta de jurnalist? Astept un raspuns de la voi sau de la colegii vostri din redactie. Resul e cancan!
  • Daca nu vrei sa comentezi ceea ce se intampla la Prosport pentru ca nu mai esti acolo , de ce nu ai facut-o cat ai fost ? Nu ma gandesc la ipocrzie dar asa ca idee.

Trimite un comentariu