Skip to main content

Conducerea Pro Sport a fost decapitată: șase oameni dați la o parte, inclusiv redactorul șef. Victor Rotariu, interimar

 

captura prosport

Publicitate

Redacția ProSport a fost restructurată de la vârf. Nu mai puțin de șase oameni din conducerea editorială a publicației, inclusiv redactorul-șef Lucian Lipovan, au fost îndepărtați din funcții.

Cei șase sunt:

Lucian Lipovan – redactor-șef
Florin Caramavrov – redactor-șef adjunct
Costin Ștucan – redactor-șef adjunct
Andru Nenciu – șef departament sporturi
Alexandru Enciu – reporteri speciali
Iulian Vâlvoiu – fotbal intern

Contactat de Paginademedia.ro, Orlando Nicoară, director general Mediafax Group, nu a comentat informația:

“Vom anunța în curând ce se întâmplă la ProSport”, a spus Nicoară.

ProSport și-a încetat apariția în varianta cotidiană pe data de 9 decembrie 2013. Titlul a rămas în print sub forma unui supliment săptămânal distribuit cu Ziarul Financiar, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • gsp, dragul meu, aici ai oarecum dreptate. Ziarul GSP are carentele lui sau Gazeta Sporturilor are carentele ei. Gazeta, stii ce zic? Dar no fuckin' way sa spui gsp au carentele. The truth is out there!
  • daca gsp e ziar e masculin deci corect GSP ARE CARENTELE LUI
    sa nu-mi spui ca vorbesti de publicatie :))
  • Foarte bine zis, desi am mari dubii cu "omul priceput la online". Ce realizari il recomanda? Titlurile IMBECILE care au umplut tot internetul? Proiectul inovator sclavelemele.ro?
  • pro sport si sport.ro niste incompetent ,dau poza cu STEAUA si scriu de dynamo. Niste cioflingari, care au atcat STEAUA ,,,au facuto praf ,si pulbere ,si acu o ling intre picoare ,uitativa la Ioana Cozma de la sport .ro e o javra ordinara ==dinamovista =ia vorbeste de matusa eii la emisiuni, cum ca daca STEAUA ebate tot in campionat de ce nu bate pe BASEL SI CHELSE??????PAI asta e jurnalista???? e javra si punct.
  • @Concurentza: Habar n-ai pe ce lume traiesti. De vreo 3 ani sunt tot carti de munca la GSP! Dar postacii care se dau mari cunoscatori habar n-au situatia!
  • Alex, esti de nota 10. Ai surprins exact situatia. Cu completarea ca in zilele astea niciun ziar nu se simte bine. La GSP nu mai sunt carti de munca de vreo trei ani, tirajele sunt varza cu tot cu dvd-urile cu desene animate (idei insusite de la Ringier, pe care gurul quality Tolo le critica in timp ce punea femei goale in casetele de meciuri si la emisiunile lui Ioanitoaia), negocierile cu elvetienii prietenului Mhinea Vasiliu au picat... Vin vremuri grele, monser!

Trimite un comentariu