Skip to main content

SCHIMBARE. Doar angajații TVR pot fi aleși de salariați în conducere. Valentin Nicolau, afectat de hotărâre

 

tvr

Publicitate

Comitetul director al televiziunii publice a votat modificarea regulamentului de alegere a reprezentanților salariaților în Consiliul Administrației. Astfel, în cursa pentru aceste alegeri se pot înscrie doar angajați ai TVR și nu persoane din afară, cum era până acum.

Cine nu este angajat al TVR nu poate reprezenta salariații instituției în Consiliul de Administrație. Comitetul Director a votat în unanimitate regulamentul.

Conform legii de funcționare a societăților publice de radio și televiziune, angajații TVR au dreptul la doi reprezentanți în consiliul de administrație. Aceștia sunt aleși în urma unor alegeri interne.

În consiliul de administrație demis de Parlament la sfârșitul anului trecut, salariații erau reprezentați de Sorin Burtea și de Valentin Nicolau. Nicolau nu este angajat al TVR și a condus instituția în perioada 2002-2005.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stelian Tanase dovedeste ca nu are nici minte, nici coloana vertebrala si ca toate lucrurile rele scrise despre el la sfirsitul lui 2013 sunt adevarate. Tanase se va lasa manipulat de minjitii Zgabercea, Demeter, Radu Irina. Omul e aproape de pensie, a pierdut respectul intelectualilor , s-a prostituat. Asa ca vrea sa isi petreaca ultimii ani in fotoliul de PDG al TVR. Iar mai apoi sa aibă o batrinete indestulata. Nicolau i-ar fi dat dureri de cap.Era ticalosilor din care face si numitul Tanase Stelian continua la TVR.

Trimite un comentariu