Skip to main content

SCHIMBARE. Doar angajaţii TVR pot fi aleşi de salariaţi în conducere. Valentin Nicolau, afectat de hotărâre

 

tvr

Publicitate

Comitetul director al televiziunii publice a votat modificarea regulamentului de alegere a reprezentanţilor salariaţilor în Consiliul Administraţiei. Astfel, în cursa pentru aceste alegeri se pot înscrie doar angajaţi ai TVR şi nu persoane din afară, cum era până acum.

Cine nu este angajat al TVR nu poate reprezenta salariaţii instituţiei în Consiliul de Administraţie. Comitetul Director a votat în unanimitate regulamentul.

Conform legii de funcţionare a societăţilor publice de radio şi televiziune, angajaţii TVR au dreptul la doi reprezentanţi în consiliul de administraţie. Aceştia sunt aleşi în urma unor alegeri interne.

În consiliul de administraţie demis de Parlament la sfârşitul anului trecut, salariaţii erau reprezentaţi de Sorin Burtea şi de Valentin Nicolau. Nicolau nu este angajat al TVR şi a condus instituţia în perioada 2002-2005.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Stelian Tanase dovedeste ca nu are nici minte, nici coloana vertebrala si ca toate lucrurile rele scrise despre el la sfirsitul lui 2013 sunt adevarate. Tanase se va lasa manipulat de minjitii Zgabercea, Demeter, Radu Irina. Omul e aproape de pensie, a pierdut respectul intelectualilor , s-a prostituat. Asa ca vrea sa isi petreaca ultimii ani in fotoliul de PDG al TVR. Iar mai apoi sa aibă o batrinete indestulata. Nicolau i-ar fi dat dureri de cap.Era ticalosilor din care face si numitul Tanase Stelian continua la TVR.

Trimite un comentariu

sus