Skip to main content

SCHIMBARE. Fostul producător general Realitatea TV a ajuns la Publika din Moldova. Este postul care a difuzat ultima discuţie a pilotului Iovan cu turnul de control

 

Publicitate

Andrei Cojocaru, fost producător general al postului Realitatea TV, este noul producător general al canalului Publika TV din Moldova. "Este a doua săptămâna a mea aici", a spus Cojocaru pentru Paginademedia.ro.

Pentru poziţia din Moldova, Andrei Cojocaru s-a mutat la Chişinău. "Provocarea este foarte mare. Şi aici sunt alegeri generale la sfârşitul anului. Contextul social politic este foarte interesant pentru piaţa media," a spus Cojocaru pentru Paginademedia.ro.

Cojocaru a plecat de la Realitatea TV la începutul lunii decembrie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publika TV este postul care a difuzat, în premieră, ultima discuţie dintre pilotul Adrian Iovan şi turnul de control, înainte ca avionul să se prăbuşească în judeţul Cluj.

Publika TV a fost lansat în 2010, de Sorin Ovidiu Vântu, după modelul Realitatea TV din România. După ce Realitatea TV a trecut la Elan Schwartzenberg, postul din Moldova i-a fost vândut, în 2011, lui Dumitru Ţâra, director general al staţiei. În prezent, postul este controlat de Vladimir Plahotniuc, cel care deţine şi televiziunea Prime TV, principalul canal din Republica Moldova.

Andrei Cojocaru a lucrat aproape sase ani la Realitatea TV, cand a inceput ca reporter. In 2010, a facut o mica escala la B1 TV, unde a incercat un proiect, dar s-a intora dupa cateva luni, ca producator. De un an si jumatate a fost producator general al statiei.

Inainte de Realitatea TV, Andrei Cojocaru a lucrat la Radio Total, Radio Mix si, pana la venirea in Bucuresti, la un grup de presa din Curtea de Arges, care includea un ziar, radio si post de televiziune.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • beny77 beny77
    poate reuseste sa schimbe ceva, din mentalitatea moldovenilor sa inteleaga ca sunt romani
  • eu eu
    Bravo lui .... Felicitari

Trimite un comentariu

sus