Skip to main content

EXCLUSIV: Directorul general Publika TV a cumpărat postul de la Elan Schwartzenberg pentru 1,5 milioane de euro

 

Elan Schwartzenberg a vândut postul Publika TV, din Moldova, lui Dumitru Țâra, partener local și director general al televiziunii de peste Prut.

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Elan Schwartzenberg a confirmat tranzacția, dar și prețul acesteia: 1,5 milioane de euro.

Detalii, în continuare:

Dumitru Țâra deține, de acum, integral, postul Publika TV, al cărui director general este.

În urmă cu două săptămâni, Ioana Vîntu a fost mandatată de Elan Schwartzenberg să discute vânzarea postului către omul de afaceri Vladimir Plahotniuc. Schwartzenberg nu a comentat informația, dar a admis că a avut mai multe discuții.

Elan Schwartzenberg, pentru paginademedia.ro:

“Am avut mai multe oferte de la mai multe grupuri, dar, pentru continuitate, dar și din respect pentru el, am ales să preia postul.”

“Poate ceilalți nu îl susțineau în continuare, poate nu ar fi urmat aceeași linie editorială, poate ar fi optat pentru un alt management.”

Din respect pentru el, pentru linia editorială începută, deși oferta lui a fost ceva mai mică decât a celorlalți, am optat pentru el”, a mai spus Elan pentru paginademedia.ro.

Prețul tranzacției:

1,5 milioane de euro.

Foto: Laurențiu Obae

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Vantu a dat 10 milioane pe Publika TV si a vandut-o cu 1.5 ?

    Cred ca Realitatea TV a primit-o gratuit de la Vantu
  • Publika TV e pe pierdere... E.S. doar a vrut sa scape de o piatra de moara pe care insa Vantu o suporta din banii proprii. Nu e nicio inginerie financiara, dar cred ca suma pe care a dat E.S. Publika TV a fost mult mai mica, poate chiar la jumatate din ce s-a declarat.
  • Ai muscat-o, Petrisor? Tu dai stirea ca sigura, bazandu-te doar pe vorbe. In afara de vorbele lor, alte dovezi ai? De unde stii tu ca toate vanzarile si cumpararile astea chiar au avut loc? Sau ca Elan chiar a avut Realitatea? Nu iti miroase a inginerie a la Vantu, mai ales ca destinatia e Moldova? Deci pune ca asa sustin ei, nu ca asa e.

Trimite un comentariu