Skip to main content

Silviu Mănăstire își începe emisiunea la România TV săptămâna viitoare

 

silviu manastire

Publicitate

Silviu Mănăstire (ex Realitatea TV) își începe emisiunile din seria “Dosar” la România TV săptămâna viitoare, după cum a declarat realizatorul pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea se va numi Dosarul zilei și va fi realizată pe un format asemănător cu producția pe care o prezenta la Realitatea TV, post de unde a plecat la începutul lunii decembrie.

Silviu Mănăstire, pentru Paginademedia.ro:

“În acest weekend va intra promo-ul pe post, iar săptămâna viitoare începe emisiunea.

Vor fi și câteva schimbări. Emisiunea va fi mai dinamică, vom avea și stand-up-uri în afara studioului, dar și alte noutăți.”

Dosarul zilei va fi difuzat de patru-cinci ori pe zi, în interiorul jurnalelor și în Prime-Time. Fiecare ediție avea 5-6 minute.

Debutul Dosarului zilei la România TV va fi luni, 13 ianuarie.

Silviu Mănăstire a plecat de la Realitatea TV la România TV (post deținut de Sebastian Ghiță) la începtului lunii decembrie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

“Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician și pentru a-l duce mai departe”, declara Mănăstire, pentru Paginademedia.ro, la vremea respectivă.

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Inițial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Romania TV a ajuns noul OTV cu acele titluri ce prezinta "urmeaza".Mai trebuie adaugat;senzational,nemaipomenit,extraordinar.Penibili.
  • sigur acum va fi altfel, adica, asa cum vrea jupinul ghita ca doar de aia ai mers acolo jigodie ce esti, la realitatea te-am urmarit mereu aici scuip pe emisiunea ta plina de lingai a la ghita si plagiatorul mitoman ponta.
  • Ma-ndoiesc ca va latra despre psd-istii imbuibati peste masura!! In mod sigur, pupincurismul "made in Ghita TV" va atinge proxismul!!!
  • Licheaua asta latra dupa cum i se ordona si dupa cum i se plateste. Azi e basist, maine uneperist, apoi uselist....o jartea din cluj care se autointituleaza ziarist. In fondul lui uman e doar un santajist ordinar...N-ar fi de mirare sa latre si la Gusa, doar e obisnuit sa muste mana care l-a hranit.

Trimite un comentariu