Skip to main content

EXCLUSIV. Silviu Mănăstire pleacă de la Realitatea TV la România TV

 

silviu manastire

Publicitate

Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii Dosar de politician, părăseşte Realitatea TV. Realizatorul a declarat în exclusivitate pentru paginademedia.ro că va face emisiunea la România TV, postul deţinut de Sebastian Ghiţă.

Silviu Mănăstire, în exclusivitate pentru paginademedia.ro: „Începând de astăzi, am încheiat colaborarea cu Realitatea TV, urmând să reiau proiectul în prima săptămână din ianuarie la România TV. Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician şi pentru a-l duce mai departe. Vreau să le mulţumesc celor de la Realitatea TV cu care am colaborat şi lui Cosmin Guşă pentru că s-a luptat să păstreze independenţa editorială şi să protejeze acest proiect. Ultima emisiune va fi cea de astăzi.”

„Oamenii de la România TV cu care am discutat sunt profesionişti, iar venirea mea este legată de faptul că am primit toate asigurările că formatul emisiunii va fi respectat, că va fi păstrată independenţa emisiunii şi că nu vor exista ingerinţe editoriale.”, a mai spus Mănăstire.

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Iniţial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Mutarea vine la două săptămâni după o altă plecare importantă de la Realitatea TV. Andreea Creţulescu a decis să părăsească postul de ştiri tot pentru România TV, unde a început să realizeze România la raport, din 1 decembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alabama kid alabama kid
    Eu nu comentez traseismul din presa,sunt factori personali,economici si principiali (?)Dar am urmarit cu simpatie analizele severe si apparent foarte principiale...pana cand v'ati asociat corului de hiene care il linsau furibund pe M.M.,si rascoleau morminte cu un apetit nerofag desgustator...m'ati dezamagit profund !nu as fi crezut...Pacat !
  • kumbell kumbell
    sunt si jurnalisti de calitate.

    problema este ca multi din jurnalistii de calitate isi dau seama in ce tara traiesc, si din cauza asta renunta la a mai incerca sa faca bine unui popor care ii scuipa pe cei ce fac bine (uita-te la ce mesaje sunt pe forumurile in limba romana in general, nu numai aici). si incearca sa o ia de la zero in viata , cautand propriul drum, si renuntand a se mai zbate pentru castigarea demnitatii unor asa oameni.

    toti acesti jurnalisti nu pot fi acuzati, caci ei au facut bine la multi, si daca oamenii i-ar respecta, atunci si ei ar face pentru oameni toate viata.

    Asa e situatia, cand oamenii se vor da cu parfum, atunci si jurnalistii vor face sacrificii pentru oameni.
  • kumbell kumbell
    Nu va mirati.

    Celor de la Realitatea li s-au oferit de catre RTV salarii mult peste asteptari.

    Nu asta e pericolul. Cei de la realitatea sunt oameni cu demnitate , si destepti (L Sandru stie mai mult de 5 limbi). Astia nu se vor lasa lingusiti de Ponta cu bani.

    Problema este sa nu-i falimenteze cu vreo lege, caci daca nu mai sunt uniti in jurul lui C Gusa nu o sa isi mai gaseasca sefi sa-i lase sa isi faca emisiuni cu propriul creier.
  • lia lia
    a fost pentru prima oara cind presa facea ce ar trebui sa faca, sa pazeasca cica democratia sau ce-o fi asta. . am fost incintata sa fie dovedit ca mafia politica s-a intins ca un cancer in tara noastra .emisiunile lui au aratat cu date concrete si dovezi clare ceea ce eu vad in jurul meu, banuiesc ,intuiesc dar nu pot dovedi nicicum - si ma fac de rahat ,par rautacioasa si invidioasa daca nu admir reusitele in afaceri ale baronilor locali. a fost o perioada cind am capatata puteri, speranta, vazind oameni destepti invitati acolo, auzindu-mi parerile personale emise de altii, poate mai destepti sau mai informati decit mine. nu stiu cine era in spatele postului, asteptam sa se ridice valul si sa apara un eliberator, dar iata, tunurile s-au oprit. manastire se inseala, va deveni cred inofensiv pentru multi pe care ii deranja. e pacat ca ziaristi potenti, care inteleg mai mult decit multi altii cum merg treburile in politica si in economie, aleg sa se dea cu " lumea" pentru sa zicem o leafa mai buna. patronul nu-i va da libertatea de care are nevoie pentru acest proiect niciodata, la realitatea s-a vrut sa se dovedeasca ceva .ce facea el nu se poate face decit rareori, in anume context care exista la realitatea atunci. imi pare rau. spunea manastire odata ca singura sansa sa scapam de mafia asta e sa se manince intre ei, avea mare dreptate, el parea a fi inafara acelei zone dar pare-se, cum "fiecare are un mort in sifonier", a venit si rindul lui. s-a confirmat inca o data ca ziaristii, ca si politicienii nostri, nu au patrie ,nu au convingeri proprii ci doar interese .
  • bubu. 14dec.20013 17/00 bubu. 14dec.20013 17/00
    Halal presa .Pe cand si Radu Banciu la RTV
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Lasa, ca are acum mai mult spatiu televizionistic Gusa Cozmin, pentru a-si etala opinii pe care nu le asculta nimeni. Omul acesta, Gusa, plictiseste ingrozitor. Asta, pe langa faptul ca pe tot ce a pus mana a cam ras- a se vedea alpha tv, o televiziune locala din Prahova, pe care o "preluase" la un moment dat, promitand marea cu sarea in presa scrisa locala (eu asa am citit) si pe care a facut-o dupa aia zob la scurt timp, de nu a mai emis nimic, e terminata.
    Si mai e loc si pentru Lavinuta Sandru, care "bubuie' de talent in presa tv. Ce sa mai, e jale la Realitatea din ce vad, e lovita rau si cine stie daca va mai fi vreodata ce a fost. Pacat ca a intrat pe mana unor oameni precum Gusa, avid de mediatizare si neintelegand ca n-are niciun dram de carisma.
  • danut88 danut88
    "presa romaneasca" se pregateste sa stea capra...vin alegerile RIP:B1,RTV,ANTENA3,REALITATEA,DIGI24
  • dan73 dan73
    .......CATI MAI RANANETI LA REALITATEA???/Am o rugaminte si anume sa-l puneti pe gusa=PORTAR ,sa inchida studioul dupa ce plateste toate restantele.....ADIOOOOOOOOOOOOOOO!
  • I.Corneliu I.Corneliu
    Parerea mea e ca...a contribuit si "noua"..colaboratoare, "one woman show",fosta "colega" politic a d-lui Gusa...acea doamna ,sotia unui domn primar de la Slatina!!?..cum o cheama ?..dar ce mai conteaza!!!?
  • mihai mihai
    Dl Manastire , ardelean de la Cj , face parte din gasca lui Rares Bogdan , tartorul din spatele cotidianului Ziua de Cj .Gasca asta aduna nume precum : Calin Mitica ( Remarul 16 Februarie ) , Andrei Cionca ( Casa de insolventa Transilvania ), Octavina Hoandra si Rares Bogdan toti proprietari ai cotidianului Ziua Cj doar ca unii dintre ei nu apar cu numele .Exista niste personaje locale care apar cu numele ei avand doar actele de cesiune in favoarea lor dar neinregistrate . Manastire edita ziarul Gardianul cj si pot sa spun ca a lasat neplatit statul plus toti furnizorii . Rares B cu Ziua CJ la fel . a adunat datorii de milioane si a cerut falimentul . Cu sprijinul lui Andrei care nu apare cu numele in firma a putut sa ceara insolventa si procedura de faliment simplificat . Dar chestiile cu adevarat sensibile urmeaza . Acesti baieti ar face bine sa-si plateasca datoriile altfel parerea mea , se pot trezi ca brusc cineva o sa dea drumul la tot ce vor ei sa nu se stie .
  • ionut ionut
    Oameni buni, toate plecarile oamenilor lui Gusa e un semn clar: in Realitatea va bate Vantu odata cu motivarea deciziei curtii de apel! Le-a si zis: echipa redactionala nu are de ce sa-si faca griji. Au inteles mesajul perfect "trompetele" si unu cate unu, incolonati, au facut stanga imprejur spre alte orizonturi!

    PS: andra miron e posibil sa fie in concediu, respectiv Aneta Sangeorzan e deja in concediu. Nu au treaba cu mizeriile politice asa cum avea Cretuleasca, Silviu Biserica respectiv Lache(ul).
  • Jean Jean
    Felicitari D-le Silviu.Eu v-am urmarit zi de zi si imi place ca dati cu barda in orice politician care face politichie stramba.Fiti chiar mai taios ca pana acum si aveti grija ca de multe ori discutiile si echilibrul nu este chiar cum ar trebui.In seara aceasta erau 2 basisti de frunte si cu madam Tatoiu 3, care se lupta cu D-na Andronescu explicandu-ne ca scumpirea benzinei cu 60 de bani pe litru aduce catastrofa economica peste romani inclusiv peste cei cu pensie de 450 lei.
  • io io
    ce ii doresc eu. ce ii urez, din suflet. sa asculte colindul: https://www.youtube.com/watch?v=dJFJges30I8
  • Titus Titus
    Distrugerea Realitatii a avut trei faze, dupa manual: insolventa, DNA si dislocarea personalului. Andreea Cretulescu s-a dus ca asa ii cerea partidul, Manastire a plecat ca asa a primit ordin, de la servicii, fireste. Da, intr-adevar, presa de azi, daca se mai poate numni asa, e de rahat...de pui in slujba cui trebuie, iti iei salariul, n-o faci, ingrosi randurile somerilor. In rest, constat pe zi ce trece sa Ponta, lup tanar, e mai ticalos decat Basescu...e doar antropologie, fratilor. Merry X-mas!
  • ion ion
    imi place la Realitatea ca au schimbat cadrele de filmare, le-au imbunatatit, par mai moderne, tip BBC. pentru asta, BRAVO! in rest: GUSA, IA-TI CATRAFUSELE SI PLEACA !!!

Trimite un comentariu

sus