Skip to main content

Un francez intră acţionar în Brandient, agenţia Anetei Bogdan

 

Aneta Bogdan - Foto: Brandient
Aneta Bogdan - Foto: Brandient

Publicitate

Agenţia Brandient are un nou partener. Este vorba despre Fondul de investiţii Pontus Euxinus Venture – controlat de omul de afaceri francez de origine română Alexandre Almajeanu – a intrat în acţionariatul Brandient, cu o participare de 11%.

În aceeaşi tranzacţie, Tatiana Malacopol şi-a vândut părţile sociale în Brandient, pe care le achiziţionase în 2004.

Alexandre Almajeanu a fost co-fondator, în Franţa, al afacerii online VoyagerMoinsCher.com, vândută în 2007 către PriceMinister, iar începând din 2006 investeşte în România, în special în sectorul online şi în servicii creative.

Alexandre Almajeanu: „Am avut plăcerea să cunosc Brandient încă de la revenirea mea în România în 2006, şi după atâţia ani ca prieten şi client, acum investesc cu toată încrederea în dezvoltarea firmei. De altfel nu a fost o decizie dificilă, având în vedere rezultatele impecabile, standingul financiar solid şi mai ales reputaţia şi valoarea pe care Brandient le aduce în fiecare proiect.”

Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient:

“În primul rând vrem să le mulţumim Taniei şi lui Dinu Malacopol, care ne-au fost alături ca business angels din 2004. Ne-am străduit în fiecare an să asiguram un bun return on investment, dar şi după acest exit prietenia cu ei ramâne, cum se spune, priceless.

Astăzi suntem foarte fericiţi să anunţăm parteneriatul cu Alexandre, a cărui investiţie în Brandient ne încurajează în extinderea noastră şi în dezvoltarea proiectelor de brand innovation şi a proiectelor internaţionale la care lucrăm.”

Partenerii fondatori Aneta Bogdan, Cristian ‘Kit’ Paul şi Mihai Bogdan deţin în continuare 78% din Brandient.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus