Skip to main content

CONCURS. Actori din Lie to me și Urzeala tronurilor în Klondike, primul serial de ficțiune Discovery. Ridley Scott producător

 

Goana dupa aur - serial DiscoveryCONCURS. Discovery Channel lansează săptămâna viitoare primul serial de ficțiune - Klondike, o producție despre goana după aur, cu nume grele în distribuție și pe partea de producție.

Publicitate

Filmul îi are în rolurile principale pe Richard Madden (Urzeala Tronurilor), Tim Roth (Lie to me, Pulp Fiction), Abbie Cornish (Bright Star) și Sam Shepard (August: Osage County, Out of the Furnace).

Serialul poartă semnătura lui Ridley Scott în calitate de producător executiv.

Seria despre căutătorii de aur a inspirat și un concurs pentru cititorii Paginademedia.ro, în care Discovery propupune un premiu inedit la întrebare provocatoare: Cât de departe ai merge ca să te îmbogățești? Concursul, la acest link.

Premiera serialului în România, pe 5 martie

În România, premiera serialului Klondike va fi difuzatată, pe 5 martie (miercuri), de la ora 22.00. Primul episod al serie a fost difuzată pe 20 ianuarie în Statele Unite și a obținut în prime-time o audiență de 3,4 milioane de telespectatori.

Promo-ul serialului Klondike - Discovery Channel

http://www.youtube.com/watch?v=G41dGDIW25c

Serialul urmărește "un moment istoric, care a schimbat radical destinele a sute de mii de oameni plecati in "Goana dupa Aur" din Yukon", potrivit unui comunicat al Discovery Channel.

Noua producție de la Discovery este o ecranizare a romanului lui Charlotte Gray "Căutătorii de aur: Cum e să dai lovitura în Klondike".

CONCURS. Discovery Channel, postul care va difuza serialul, îți oferă un premiu inedit, dacă răspunzi la o întrebare pe măsură: Cât de departe ai merge ca să te îmbogățești?

Poți câștiga un  premiu inedit - un seif, dacă răspunzi la această întrebare, accesând acest link.

Ada Roseti, despre serialul de ficțiune de la Discovery:

"În ultimii ani, Discovery a realizat mai multe programe despre căutători de aur care au devenit în scurt timp unele dintre cele mai populare emisiuni în rândul telespectatorilor noștri la nivel global. De aceea, decizia de a continua cu acest gen și în zona de ficțiune a fost una firească. Pe lângă o distribuție remarcabilă, Klondike este o combinație de ficțiune și fapte reale despre ambiția unor oameni de a duce o viață mai bună, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Scenariul este semnat de Paul Scheuring - "Prison Break"

  • Klondike este o co-producţie între Discovery, Entertainment One Television (eOne) şi Nomadic Pictures, în asociere cu Scott Free Television.
  • Paul Scheuring ("Prison Break," "Pe cont propriu") este scenaristul principal şi unul dintre producătorii executivi, alături de Ridley Scott şi David W. Zucker, plus John Morayniss şi Michael Rosenberg pentru eOne, în timp ce Mike Frislev şi Chad Oakes sunt co-producători pentru Nomadic.
  • Josh Goldin & Rachel Abramowitz au colaborat la scrierea câtorva episoade, în calitate de producători-consultanţi.
  • Eileen O'Neill şi Dolores Gavin sunt producătorii executivi pentru Discovery.

NU UITAȚI!. Puteți câștiga un premiu inedit de la Discovery Channel. Răspunde la întrebare: Cât de departe ai merge ca să te îmbogățești? Ce ai face și ce nu ai face pentru bani? Concursul, la acest link.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu