Skip to main content

Antenele ies de pe FocusSat: "părţile nu au căzut de acord în ceea ce priveşte termenii comerciali"

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). "Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali", spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV.

"Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator", mai spun oficialii Intact.

Anunţul Antena Group:

"Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    anonim esti tu !
  • viorel viorel
    nu este corect cum se comporta cu clientii. am fi trebuit sa fim anuntati inainte de a se intampla acesta catastrofa.pentru k sunt multi care au platit pe tot anul si sunt obligati sa raman cu ei fara voiea lor.pentru mine nu mai sunt seriosi
  • Florin Florin
    Bollywood
  • Florin Florin
    Sunt posturi dawn intact grup. Ma uit la Hollywood este mai captiviant decât antena 1....
  • Uno Sapiens Uno Sapiens
    @Florin
    Abia ai demonstrat ca nu stii sa scrii corect in limba romana ( "clienti" se scrie acolo cu doi de "i", adica "clientii") si iata ca te faci de rahat si a doua oara ... Care-i legatura intre "dawn" (tradus prin: "in zori; ivirea zorilor; zorii zilei;") si intact? LOL
  • Mego Mego
    HA HA HA, cel mai mult de Suferit o sa aiba Spalatii pe creier care se uita la antena 3.in rest nimic de pierdut, eu personal le-am eliminat de mult din grila posturile detinute de Varan.
  • Client Focus Client Focus
    Sunt client focus sat, si mi se rupe de intact..
  • Spiridusul Spiridusul
    Nu au nevoie de Focus satu lor...Sa fim seriosi. O companie ca Intact sa se fie afectata de un lucru minor ca nesemnarea unui contract cu o firma aproape anonima?
  • Cosmina Cosmina
    :))))) exact!
  • catalin catalin
    Poate... sau poate altii o sa dispara nu doar sa zboare
  • mile mile
    pana nu dispare focus
  • mile mile
    in primul rand , eu sunt din caras severin , noi avem si 6 programe din serbia , 2 maghiare , 6 regionale si locale , un total de baza de 62 de programe , asa ca avem mai multe optiuni, eu stiind limba sarba , pot sa urmaresc televiziuni din 4 tari pe langa romania
  • mile mile
    n-are relevanta, conteaza ratingul
  • alex_2 alex_2
    am vazut de ieri seara la A3 dadeau stire ca sunt niste nenorociti Focus care nu vor sa le dea destui bani pentru valoarea Antenelor. presupun ca o sa-i toace zilnic de acum incolo.
  • mile mile
    stai linistit, exista b1 sa faca acest lucru

Trimite un comentariu

sus