Skip to main content

Cif a început să cureţe străzile de mesaje agresive, care îi pot afecta pe copii

 

Campania Cif Cif, marcă a Unilever, alături de MRM România şi McCann Bucureşti, au lansat campania socială de curăţare a străzilor de mesaje şi însemne agresive, care pot influenţa într-un mod negativ buna dezvoltare a copiilor.

Publicitate

Campania „Cif curaţă România” îşi propune înlăturarea mesajelor vulgare, cu potenţial agresiv sau discriminatoriu de pe stradă, pe care le vor semnala locuitorii din toate oraşele ţării. Campania se desfăşoară la nivel naţional, în perioada 20 februarie – 30 mai.

Această campania a fost anunţată, în urmă cu o săptămână, printr-un spot de teasing în care cântăreţul CRBL şi Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, vorbeau despre impactul negativ pe care îl au mesajele agresive asupra dezvoltării copiilor, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

MECANISM. Cum funcţionează campania?

Screen Shot 2014-02-25 at 1.42.55 PMLocuitorii care sunt deranjaţi de mesajele agresive de pe străzi pot să le semnaleze pe site-ul cif.ro, pe pagina de Facebook a campaniei sau prin intermediul unei aplicaţii de mobil.

  • Oricine poate să încarce pe www.cif.ro sau pe pagina de Facebook a campaniei fotografii cu mesaje sau însemne agresive întâlnite pe stradă, pentru ca Cif să ajungă la ele şi să le cureţe.
  • De asemenea, pentru a simplifica procesul de identificare a locurilor care contin mesaje agresive sau discriminatorii, a fost dezvoltata o aplicatie de mobil disponibilă pentru: Google Play (Android) şi pentru App Store (iOS).

Rezultatele campaniei se vor vedea într-o galerie cu pozele de înainte şi după curăţare

Locaţiile curăţate pe parcursul campaniei vor fi alese dintre fotografiile înscrise pe site de catre public, în limitele şi condiţiile regulamentului.

Pe măsura finalizării operaţiunilor de curăţenie, pozele de înainte şi după curăţare vor fi disponibile în galeriile de pe website şi de pe pagina de Facebook.

Spotul dedicat campaniei

http://www.youtube.com/watch?v=HXBtniTY3Wk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus