Skip to main content

DERAPAJ. Astra Asigurări își spală imaginea în ziarul patronului România liberă

 

Capturaţi ecranul complet 10.02.2014 120502.bmp
Cum contracarează România liberă o știre negativa despre compania de asigurări Astra. În ultimele zile, presa de specialitate a publicat o știre potrivit căreia Autoritatea de Supraveghere Financiară suspectează Astra că a subestimat în mod voit daunele pe care ar putea să le plătească.

Publicitate

Știrea despre problemele companiei de asigurări a apărut inclusiv în Ziarul Financiar de astăzi: Un raport al ASF afirmă că Astra și-a cosmetizat rezervele. „O aiureală”, răspunde Dan Adamescu. 

Tot astăzi, surpriză! Pe prima pagină a ziarului România liberă apărea o știre despre realizările companiei Astra Asigurări. Legătura dintre Astra și publicația respectivă este patronul Dan Adamescu.

Cea mai mare firmă de asigurări din România s-a consolidat în 2013, a titrat publicația. Articolul, nemarcat ca publicitate, asigură încă din primul paragraf că „Astra Asigurări rămâne o companie solidă în care clienții și partenerii pot avea încredere”. Și, în continuare publicul este informat că „Cea mai mare companie de asigurări din România este și una dintre cele mai solide de pe piață.” Articolul laudativ nu este marcat ca publicitate.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Ziarul Financiar: Românii dau 15 miliarde de euro pe an pe rate la bancă, carburanți, curent și gaze.
  • Adevărul: Ecaterina Andronescu a impus monopol privat pe diplome. Un nou scandal al diplomelor stă să izbucnească: DNA cercetează cum a dat fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, unei firme private monopolul eliberării tuturor diplomelor școlare.
  • Click!, în ediția de sâmbătă. Lobonț a pierdut casele părinților în războiul cu banca. Cele două vile de la Cernica ale internaționalului român Bogdan Lobonț au fost scoase ieri la licitație, după ce portarul nu și-a mai plătit ratele, dauna ajungând la suma de 200.000 de euro. Aceeași publicație îl pune pe coperta de astăzi pe fiul Mărioarei Murărescu, care „nu a vrut să-și cunoască tatăl”.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Fițuica care a devenit România Libera este citită doar de basisti. Prin urmare dacă un basist își va lua teapa cu polița încheiată la Astra unde-i baiul ? Totul pt conducătorul iubit !
  • Presă de mogul. Mi-e silă! Este un argument decisiv pentru prăbușirea presei scrise. Si ziaristul care a scris la comandă articolul pupincurist artrebui să pună pixul în rastel. Este, desigur, posibil ca omul care a scris textul să fi vazut azi, pe la prânz, salariul la zi, pentru că la RL sunt restanțe mari. Dacă nici cu asta nu s-a ales... atunci e grav. Cum dreaq să mai ai încredere întro presă decredibilizată? Jurnalul Național, de asemenea, scrie doar la comanda mogulului. Evenimentul - pe partea cealalată a baricadei, dar tot sclavi la mogul sunt. Adevărul deocamdată rămâne ceva mai echilibrat, dar este slab.

Trimite un comentariu