Skip to main content

EXCLUSIV. Doamnelor și domnilor, Floriiiin Călinescuuuu. Chestiunea zilei la Prima TV. Dar și Mihai Bendeac

 

Florin Călinescu în urmă cu 13 ani, cu fotomodelul Claudia Schiffer invitată la Chestiunea zilei. Foto: Mediafax Foto

Publicitate

ACTUALIZARE. "Dacă discuțiile se finalizează, veți ști la momentul respectiv ce s-a finalizat", a declarat Florin Călinescu pentru Paginademedia.ro. "Deocamdată nu s-au finalizat discuțiile", a spus Călinescu despre negocierile cu Cristian Burci.

Florin Călinescu revine pe TV cu Chestiunea zilei, în formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV. De data aceasta, postul care va găzdui emisiunea este Prima TV.

Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a confirmat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro discuțiile avansate și planurile pe care le are cu Florin Călinescu.

Cristian Burci, pentru Paginademedia.ro:

“Dacă finalizăm discuțiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă.”

Florin Călinescu va fi, la Prima TV, mai mult decât un prezentator de show TV.

“Ne dorim ca Florin Călinescu să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV”, a mai spus Cristi Burci.

Călinescu nu va relua doar talk-show-ul, ci și pastilele de satiră Chestiunea zilei pe care le realiza la Pro TV.

Mihai Bendeac, emisiuni speciale de umor

Prima TV va fi, cel mai probabil, noul post al lui Mihai Bendeac. El va realiza, pentru început, câteva emisiuni speciale de umor. Din toamnă, urmează să aibă un show săptămânal.

Întrebat de Mihai Bendeac, Cristian Burci a dat un răspuns “cu dedicație”: “Îl iubesc pe viitorul președinte al României, Mihai Bendeac.”

Mihai Bendeac s-a remarcat la Prima TV, în echipa emisiunii Mondenii. Ulterior, a plecat la Antena 1, unde a realizat mai multe emisiuni (În puii mei, Românii au artiști, Teatru TV). Ultima producție realizată pentru Antena 1 a fost iComedy, din care s-a retrasla sfârșitul anului trecut.

Citește care sunt noutățile grilei Prima TV, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu