Skip to main content

Fetele lu' domn Profesor și Liviu Vârciu fug din calea lui Messi. Debutul programelor Kanal D, decalat cu o săptămână

 

Fetele lu' dom' Profesor_Kanal DPostul de televiziune Kanal D a decis să amâne, cu o săptămână, debutul a două programe noi din grila sa de primăvară.

Publicitate

Este vorba de noua emisiune-concurs prezentată de Liviu Vârciu, Deschide Camera Comorilor, și serialul românesc produs în studiourile de la Buftea - Fetele lu'domn Profesor.

Oficialii postului au confrimat că atât emisiunea Deschide Camera Comorilor, cât și serialul Fetele lu'domn Profesor vor avea premiera pe 12 martie și nu pe 5 martie, cum anunțaseră inițial. Aceștia nu au precizat care este motivul acestei amânări.

Cele două programe își păstrează ziua (miercuri) și orele de difuzare: Deschide camera comorilor (începând cu ora 20.00) și Fetele lu' domn Profesor (21.15).

Dacă data lansării ar fi rămas 5 martie, noul serial care îl are ca protagonist pe Cătălin Cățoiu (Țeavă) s-ar fi intersectat cu meciul România - Argentina, ce va fi difuzat de Pro TV, începând cu ora 21.00.

Lionel Messi și 80% din vedetele naționalei Argentinei vor juca o partidă amicală cu România, pe 5 martie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Despre emisiunea Deschide Camera Comorilor și serialul Fetele lu' domn Profesor

Deschide Camera Comorilor” este o nouă emisiune concurs, un show de cultură generală și probe fizice. Noul program prezentat de Liviu Vârciu la Kanal D are la bază formatul israelian Raid the Cage, distribuit la nivel internațional de Sony Pictures Television, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Fetele lu’ dom’ Profesor” este un serial românesc de comedie filmat în studiourile de la Buftea. Noul serial de la Kanal D îl are în rol principal pe Cătălin Cățoiu (Țeavă). În serial joacă și Octavian Strunilă, care este și scenarist al noii producții. Mai multe detalii despre această producție găsiți AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Apropo.....si pe Antena 1 era programat sa inceapa pe 27.02 Next Star dar vazand audientele de joi (13.02) au decis sa inceapa mai repede difuzarea cu o saptamana

Trimite un comentariu