Skip to main content

GRILĂ. Când încep emisiunile de pe Prima TV

 

cronica carcotasilor
Prima TV dă starul grilei de primăvară din 10 martie, cu noutăți, dar și cu sezoane noi ale producțiilor mai vechi ale postului TV. Cronica Cârcotașilor, Trăsniții și Schimb de mame revin cu sezoane noi. Și Cireașa de pe tort se întoarce pe ecrane, dar cu prezentatori noi. În plus, postul de televiziune, preluat recent de omul de afaceri Cristian Burci, va avea și cinci emisiuni noi.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare datele de lansare ale principalelor producții de la Prima TV:

  • Cronica Cârcotașilor va avea un nou sezon de miercuri, 12 martie. Show-ului i se va alătura un nou membru: Oana Paraschiv, în rol de cârcotaşă. Oana Paraschiv este colega de matinal a lui Mihai Găinușă, la Kiss FM.
  • Cireașa de pe tort revin cu un nou sezon dar cu prezentatori diferiți după ce Horia Vârlan a trecut la Antena 1. Locul lui Vârlan a fost luat de doi prezentatori: Remus Nica şi Dezbrăcatu', iar show-ul va avea câte cinci vedete invitate. Emisiunea va începe din 10 martie, de luni până vineri de la ora 17.00.
  • Schimb de mame revine cu un nou sezon din 16 martie. Prima ediție va fi una specială, Schimb de tați.
  • Și serialul Trăsniții, cel mai longeviv sitcom, va reveni din 10 martie cu un nou sezon. Serialul va fi mutat la ora 20.00 și va fi difuzat de luni până vineri.
  • Postul va avea din martie și un matinal. Ne-am trezit! este un show prezentat de Adrian Nicolae, Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Laura Belecciu. Emisiunea va începe din 10 martie și va fi difuzată de la 7.00 dimineața.
  • Râzi și câștigi, emisiune prezentată de Dan Fințescu, va începe din 10 martie și va fi difuzată zilnic, de luni până vineri de la ora 19.30. „Vom difuza filmări pe care le avem cu toţii în telefoanele mobile, pe cardurile de memorie ale aparatelor foto sau ale camerelor de filmat", spune Dan Finţescu. Cei care trimit clipurile pot câștiga premiile în bani. În fiecare lună cel mai votat filmuleţ va fi premiat cu 10.000 de lei, iar la finalul anului, materialul video care a adunat cele mai multe voturi va fi remunerat cu 100.000 de lei.
  • Emisiunea Click, una dintre noutățile postului, va fi prezentată de Alexandru Constantin şi Diana Bart, cei care prezentau Focus Monden. Emisiunea va debuta din 10 martie, și va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 22:30.
  • Ştirile Times New Roman trec din online, pe TV. Emisiunea de 30 de minute, prezentată sub forma unui buletin de știri, va fi prezentată de Dan Badea, din 15 martie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.
  • Ce gândesc femeile este o nou emisiune în care protagoniste vor fi patru tinere Diane, Sabrina, Diana şi Raluca ce vor purta conversații pe diferite subiecte. Diane, fire artistică, este activă şi non-conformistă. Sabrina, preocupată de idealul de viaţă zen şi fascinată de cultura japoneză, echilibrează comunicarea. Diana, temperamentală, este curioasă din fire şi îndrăgostită de lectură, iar Raluca, visătoare dar nu naivă, cucereşte cu un umor dezarmant. Emisiunea va debuta din 10 martie si va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16.30.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu