Skip to main content

Jay Leno, coplești de emoții la ultima emisiune, după 22 de ani de The tonight show. Cine îl va înlocui?

 

jay lenoJay Leno, realizatorul The tonight show de la NBC, și-a luat la revedere de la telespectatori într-o ediție grandioasă a emisiunii, cu invitați precum Oprah, Jack Black, Carol Burnett, Sheryl Crow, Jim Parsons, Chris Paul, și Kim Kardashian. Ultimul său invitat a fost Billy Christal, cel care a fost și primul.

Publicitate

„Au fost cei mai frumoși 22 de ani din viața mea”, a spus Leno într-un discurs emoționant în care le-a mulțumit echipei și telespectatorilor.

„În primul an al show-ului, mi-am pierdut mama. În cel de-al doilea,mi-am pierdut tatăl. Apoi, s-a stins fratele meu... iar oamenii de-aici mi-au devenit familie”, a spus el aproape în lacrimi.

În cadrul ultimei ediții a The tonight show, Billy Crystal a avut o interpretare comică a cântecului „So Long, Farewell" de pe coloana sonoră a filmului „Sunetul muzicii", la care au participat în calitate de invitaţi speciali Oprah Winfrey, Jack Black, Carol Burnett, Sheryl Crow, Jim Parsons, jucătorul de baschet Chris Paul şi Kim Kardashian.

Jay Leno a vizionat şi câteva mesaje de la actorii Matt Damon, Mark Wahlberg, Charlie Sheen şi de la succesorul său. Chiar şi Barack Obama i-a adus un omagiu celebrului prezentator.

Locul lui Leno va fi luat de către actorul Jimmy Fallon, în vârstă de 39 de ani. El a fost anunțat publicului încă din aprilie 2013 că va prelua The tonight show chiar la începutul jocurilor olimpice de iarnă. Fallon a realzat la NBC emisiunea Late Night with Jimmy Fallon. El a apărut în mai multe filme, printre care Taxi, dar a și jucat timp de un sezon în emisiunea de comedie Saturday Night Live. În plus, Fallon a fost gazda mai multor evenimente, precum MTV Music Awards și Prime time Emmy.

Găsiți AICIimagini video de la ultima emisiune a lui Jay Leno.

jimmy fallon
Jimmy Fallon

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu