Skip to main content

Marius Vizante și Anca Lungu, alături de Horia Vârlan în juriul Junior Chef

 

horia varlan

Publicitate

Marius Vizante, Horia Vârlan şi Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19.00 din weekend, vor fi juraţii show-ului culinar cu copii pe care îl pregătește Antena 1, “Junior Chef”, potrivit Libertatea. Concursul va fi difuzat în această primăvară.

“Îmi plac copiii, îmi place mâncarea, îmi place să gătesc”, a motivat actorul Marius Vizante prezenţa sa în juriu.

Postul Antena 1 a început castingul pentru Junior Chef încă de anul trecut, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Junior Chef este al doilea proiect cu copii difuzat de Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • M-am liniștit, chiar ma gândeam ca va conta antena într-o zi atunci când am citit ce emisiune vă face. Acum însă am realizat ca ca fi încă o emisiune ce va fi bătuta de și de idioțeniile de la prima și Kanal ..... Nu mai spun de PRO..... Bravo antena 1..... Mereu aproape dar niciodată la țintă....
  • Nu mai confundati concursurile cu show-urile de televiziune! Atata timp cat se numeste SHOW de televiziune, poate intra ca jurat orice vedeta cu pregatire sau nu in domeniu. Cred ca e suficient ca e un bucatar acolo ca sa comenteze vis-a-vis de preparate. Nu e nevoie de 3 bucatari ca la Masterchef sau Top Chef!
  • de ce atata patima si rautate ? asta a decis antena1 , e treaba lor ...plus ca Vizante e un actor bun ,cu ceva notorietate si filme si teatru in spate .mai bine ti-ai gasi ceva de facut in viata decat sa comentezi doar ca sa te afli in treaba .
  • Anca Lungu - e frumoasa dar ....cred ca habar nu are de bucatoarie...iar copiii aia le vor da clasa lui Vizante si doamnei...care ar face bine sa isi vada de sarcină...nu să apară în emisiuni fără sare și piper.
  • Acest concurs se va asemana cu MasterCeef doar ca va fi pentru copii. "Trompeta de blog a lui Voiculescu" spunea ca TopChef nu se compara cu MasterChef, concursul ala cu amatori. Pai si asta e concurs JuniorChef cu niste copii amatori, cum asa?
  • are un site de profil: http://printesapolonic.ro/
    poate de asta are impresia ca merita in juriu. pare cam anorexica pt o bucatareasa, totusi...
  • vizante:"imi plac copiii, imi place mancarea.." clar, asta te califica pt postul de jurat la o emisiune culinara. si mie imi place fotbalul, tin cu steaua, cred ca as fi un antrenor mai bun ca mourinho !
  • Anca Lungu ? Este cea care s-a maritat cu cel care castiga contracte preferentiale de la Elena Udrea si PDL ? Si ea se precepe la bucatarie ? Uau, ea care mananca doar martea si vinerea?

Trimite un comentariu