Skip to main content

Mihai Bendeac, oficial la Prima TV: „Uneori, în viață, te întorci la PRIMA iubire”

 

bendeac
Foto - Paginad de Facebook a lui Mihai Bendeac

Publicitate

Mihai Bendeac a anunțat pe pagina sa de Facebook despre întoarcerea la Prima TV. El a publicat o fotografie cu mesajul „Uneori, în viață, te întorci la PRIMA iubire...”.

Cu puțin timp înaintea acestui mesaj, Bendeac anunțase, tot pe Facebook, că urmează să spună ce televiziune a achiziționat show-urile sale pentru 2014.

„Este vorba despre două ediții speciale de comedie în această primăvară, o serie de apariții în show-uri de parodie în toamnă și, posibil, un talent show revoluționar”, a anunțat actorul. „Cât despre Internet, am bucuria să pot realiza pe YouTube, timp de un an, varianta românească a conceptului american "Epic Rap Battles", a mai scris el.

„Sper să reuşesc să aduc bucurie oamenilor cu ceea ce voi face eu la Prima TV. Vorbim de anul 2014, de două show-uri speciale de comedie, iar din toamnă un alt format, un film şi posibil să facem şi un serial.”, a declarat el pentru Click!

Paginademedia.ro a anunțat, în exclusivitate, încă de pe 7 februarie despre revenirea lui Bendeac la Prima TV.

Mihai Bendeac s-a remarcat la Prima TV, în echipa emisiunii Mondenii. Ulterior, a plecat la Antena 1, unde a realizat mai multe emisiuni (În puii mei, Românii au artiști, Teatru TV). Ultima producție realizată pentru Antena 1 a fost iComedy, din care s-a retras la sfârșitul anului trecut.

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu