Skip to main content

Mynele TV, deţinut de Costi Ioniţă, amendat cu 100.000 de lei pentru spoturi la telefoane erotice. Încă trei manele trimise după ora 23.00

 

10476805

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovziualului a decis amendarea cu 100.000 de lei a postului Mynele TV, deţinut de Costi Ioniţă, pentru că a difuzat spoturi la telefoane erotice, lucru interzis de legislaţia audiovizuală.

Amenda a fost acordată la propunerea membrului CNA, Lorand Turoş. „Eu cred că fapta e mult mai gravă. Propun 100.000 de lei. Săptămâna aceasta am discutat lista must carry şi acest post apare în listă. Cred că vor avea o responsabilitate şi mai mare în această situaţie”, a declarat Lorand Turoş.

Spoturile în cauză au încălcat art 96 din Codul Audiovizual: „Comunicările comerciale pentru convorbiri telefonice erotice, precum şi pentru produse şi servicii cu destinaţie sexuală sunt interzise.”

Totodată, membrii CNA au decis să trimită după ora 23.00 trei manele care conţin imagini ce încalcă legislaţia privind protecţia minorilor. Este vorba despre Ce portbagaj, Eşti frumoasă foc, Florida.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Cornel
    "a bea" = A înghiți un lichid.
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    La cum scrii esti clar telespectator Mynele ....
  • stefan stefan
    Interesant este ca cei dela CNA abea acum au sesizat ca sedifuzeaza asaceva la TV pana acum ce au facut?
  • mile mile
    bun ca crime pot sa invete copiii cum sa faca in fiecare zi la stiri, cat si filmele foarte violente, de ce nu interzic acest lucr, u si sa le mute dupa 23,

Trimite un comentariu

sus